Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28lattt

czy mam jeszcze szansę?

Polecane posty

Gość 28lattt

Mam 28 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Zdaję sobie sprawę, że to późno, żeby zaczynać teraz pierwsze zauroczenia, randki, pocałunki... Jak uważacie: mam jeszcze szansę?

Gość Marta,23
nie ,nie masz juz zadnej szansy,twoj czas minął... zapisz sie do zakonu...to bedzie jedyne normalne wyjscie z tej sytuacji... pewnie ludzie myslą ze jestes gejem?

Gość 38299900339 - 392902
Masz... ale nie oszukujmy się, twój czas minął. To smutne. Dlaczego tak się stało? Jesteś brzydki? Masz małego?

Pamiętaj drogi kolego, że zawsze w sytuacji, gdy jakaś kobieta ci odmówi, to możesz posunąć się... do sprawienia że będzie ona twoją własnością... dosłownie.

Wiesz że ominęło cię jakieś 13-15 lat jednych z najprzyjemniejszych fizycznych doznań jakie może przeżyć człowiek? (mowa o seksie) Wiesz ile radości ci przepadło z przeżywania bliskości czy z powodu okazywania (przyjmowania) kogoś kto ci się podoba lub kogoś kto cię kocha? Jesteś człowiekiem wyschniętym. Dziwi mnie że nie masz depresji albo czegoś w tym stylu.

Gość gio
28 lat a brzydki jestes? jesli nie, to dawaj gg :P

okazywania (przyjmowania) czułości miało być.

Gość ewkfjnwkf
Jasne, że masz szanse! :) nie martw się opiniami innych, tylko uwierz w siebie :) Osobiście znam facetów w Twoim wieku i uwierz mi, że nigdy nie postrzegałam ich jako nieudaczników, czy jakiś nienormalnych, bo nie mieli dziewczyny. To jak Cie postrzegają ludzie, zależy od tego jak Ty postrzegasz siebie :) Ostatnio byłam na imprezie i poznałam 29letniego chłopaka, bardzo pewnego siebie, przystojnego, był ładnie ubrany :) uwierz mi, że na tej imprezie zwracały na niego uwagę wszystkie dziewczyny w klubie :D a muszę dodać, że sama jestem dużo młodsza. Przede wszystkim teraz zadbaj o siebie. Idz do galerii handlowej i kup jakieś klasycznie ciuchy (np w top secret są niedrogie i świetne koszule męskie). Kup sobie jakieś perfumy(na wszystkie kobiety bardzoo działa zapach!!)- polecam perfumy ambercrombie fitch, dokładnie taki sam odświerzacz jest w stradivariusie, żeby przyciągał kobiety. O rany ten zapach jest niesamowity! Kolejna rzecz- zacznij uprawiać sport. Nawet jazda na rowerze, czy bieganie, pływanie. Faceci, którzy o siebie dbają są świetni! Zrób to wszystko, żeby dodać sobie pewności siebie i na pewno kogoś znajdziesz!:)

"Ostatnio byłam na imprezie i poznałam 29letniego chłopaka, bardzo pewnego siebie, przystojnego, był ładnie ubrany" :D Nie wiem ja ta informacja miała mu pomóc. Ten 29 latek posuwał więcej kobiet niż jesteś w stanie zliczyć, do tego był na pewno w kilku związkach. Facet może mieć i 40 lat i być przystojnym, dobrze ubranym i pewnym siebie, ale na pewno nie będzie człowiekiem który na koncie nie miał żadnego związku.

Gość prawiczandra92
A ja mam schizy że mam prawie 21 i jeszcze w zwiąku nie byłem. Na kafe napisali mi że jestem przystojny acz kilka kilo za dużo i brak mi pewności siebie oraz przewodnictwa w grupie. Jak mnie oceniacie?

Chcesz być pewny siebie, to zacznij chodzić do dziwek.

Gość prawiczandra92
To wykluczone. Nie ma takiej możliwości.

Powiem ci co sadzę. Jesteś zwykłym, ciapowatym frajerem. Nie ma w tobie za grosz męskości. Kobiety lubią silnych facetów a nie cioty czy płaczki a ty wyglądasz na książkowy przykład takiego człowieka.

Gość prawiczandra92
To co mam się cieszyć że mi się życie nie układa?