Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k-iiiiire

Nowym Prezydentem Wenezueli NICOLAS MADURO !!

Polecane posty

Gość k-iiiiire

Niestety tylko tymczasowym. 14 kwietnia odbędą się wybory w których jego rywalem będzie niejaki Radonski. Maduro popierał Chavez, popiera wojsko i ludzie a Radonskiego bogaci i usa. Jeśli znajdziecie chwilę proszę wspierajcie Maduro gdzie się da szczególnie ci znający hiszpański !!!! To bardzo ważne dla Wenezueli :( !

Gość noc, jak każda inna noc
Master! wypiertalaj mosznę naciągać

Gość reina33
facebook Nicolas Maduro Prezydent Wenezueli zapraszam :)

Gość ninka1
viva chavez por siempre! moj glos na maduro

Gość Stefek we wenezueli
też zagłosuję na Maduro!

Gość BananowaDama
Nie pierwszy raz. W 2002 roku przygotowali zamach stanu, wywieźli Prezydenta Chaveza na jakąś wyspę ale ludzie zebrali się i odbili go razem z wojskiem. Oj teraz na pewno będzie im łatwiej bo Chavez był siłą ale trzeba wierzyć, że telewizja nie zrobiła jeszcze ludziom całkiem sieczki i wybiorą Maduro. Będę się modlić za mądry wybór wenezuelczyków

Gość BananowaDama
Polecam film "Rewolucji nie pokażą w telewizji" jest na YT tłumaczony z polskimi napisami

Gość Trusha
jest polska strona o nim hehehe na fejsie

Gość pytanie techniczne....
A kogo to obchodzi w sumie w Polsce.

W ogole co to za dziki kraj, Jakies poparcia dla wojska, co to ma byc? Cos slyszalem o tym, ze tego twojego Chaveza lubli Lukaszenka i Putin. To swietnie sie dobrali pajace.

Przecież wcześniej ktoś reklamował stronę na facebook. Masz refleks :)

Gość tom33
A mnie to wisi....mam pełny huj naszych polityków.

Wasik ma Husajna.

Gość tom33
Nie zrozumiałeś....nie chodzi o wygląd tylko o gościa który zrobiłby porządek w tym naszym zasyfiałym kraju.

Gość anewwwwwwwww
wiecie co przeczytalam ? ten radonski podaje sie za polaka :( bez kitu i wenezuelczycy mowia na niego el polaco dlaczego akurat polske musial sobie wybrac nie mogl mowic ze jestem jakims niemcem albo nie wiem anglikiem ? dlaczego znow polska ? jak przeprowadzi swoje 'demokracje' potem na kogo bedzie ? na polakow. latynosi szanowali nas za papieza teraz jeden czlowiek przekresla wszystko

Gość anewwwwwwwww
pa pa wakacje w wenezueli

Gość freshgqweds
polakiem jak? w 15 pokoleniu? polska ma dobra historie niezle obcykane

04:58 [zgłoś do usunięcia] anewwwwwwwww wiecie co przeczytalam ? ten radonski podaje sie za polaka bez kitu i wenezuelczycy mowia na niego el polaco dlaczego akurat polske musial sobie wybrac nie mogl mowic ze jestem jakims niemcem albo nie wiem anglikiem ? dlaczego znow polska ? jak przeprowadzi swoje 'demokracje' potem na kogo bedzie ? na polakow. latynosi szanowali nas za papieza teraz jeden czlowiek przekresla wszystko" Nieważne za kogo się podaje ale kogo interesy reprezentuje:P.Jak nie Polski to może sobie mieć nawet polskie obywatelstwo a na takiego będę srał:P.Podejrzewam że to odmiana kuklińskiego:P.

Ładny mam podpis ? :) A poważnie nie wyolbrzymiajmy tego el polaco. Wenezuelczycy wiedzą, że jest obcy i tyle. Za rok zapomną za kogo podawał się jakiś tam kandydat.

Właśnie coś mi brakowało jednego posta a to Twój. Mnie też zablokowali na cały tydzień nie mogłam dodawać żadnych linków. Nie wolno pisać źle jak przystało na demokracje, nie rozumiesz ? ;)

Gość se-lina2
Maduro wygra bo ludzie nie chca tego co było przed Chavezem, dla mnie jego wygrana jest pewna na 100000000% a radonski jest tak po prostu aby byl ktos w opozycji, cos sie musi dziac na scenie politycznej, media ktore dzialaja na zasadzie naszego tvn 90% czasu poswiecaja na Maduro wiec i one wiedza kto bedzie prezydentem, warto wspomniec ze Maduro nie mogl byc tymczasowym prezydentem ani nie powinien startowac w wyborach zgodnie z konstytucja i co ? jest i startuje I WYGRA prawo prawem a zapotrzebowanie ludzi jest na Maduro i nie ma innej opcji bo by wojna byla wiec spokojnie Maduro bedzie rzadzil

Gość nożyczkowa
niczym armando z wenezuelskich seriali 👄

Gość qqqqqq90qqqqqq
coś w sobie ma :)