Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjolaaa

czy zauważyłyśćie jak bardzo internet jest przesiąknięty gołymi babami ?

Polecane posty

Gość ftgfvhmjb
ale nie obrażajcie fotomodelek od kurew ludzie to jest ich praca :o pozują tak jak im każą, to nie są ich widzimisie.

Gość jhbgkjbjklhol
No cos Ty nie tylko internet , sa wszedzie, na bilbortad, w reklamach tv, filmach , no wszedzie, wszedzie. A gdzie faceci ? :P Sex jest przereklamowany i tyle, a faceci ogupieli i stracili szacunek do kobiet , i swoje oceniaja przez to o wiele nizej pod wzgledem fizycznym . Swiat schodzi na psy i tyle

Gość czy wartoo
nie obraź sie ale to jakis palant :D moj by mi nigdy tak nie powiedzial, dla niego inne dziewczyny nie istnieją a jestesmy juz razem 3 lata :D i nie mamy kont na jakichs portalach typu fejsbuk.

Gość czy wartoo
dla mnie to są kurwy, porzadna dziewczyna nie wypnie dupy w stringach i nie pozwoli sobie takich oblesnych zdjec robic ze swiadomoscią, ze potem to bedzie krązylo na necie, czy w jakiejs gazecie. tak samo z golymi cyckami, dla mnie to są kurwy takie mam zdanie i mam do tego prawo. Modelka to dla mnie taka co pokazuje ubrania, jest ubrana, nawet bielizne, ale nie jakos wulgarnie, ladnie pozuje a nie wulgarnie. a taka co sie rozbiera to jest dla mnie kurwa, no przykro mi tak uwazam :)

Gość teznbhhjuki
"potem taki facet z wyglądu poniżej przeciętnej napatrzy się na wyretuszowane laski o nienaturalnie idealnych proporcjach, regularnych rysach i będzie tego wymagał ja chcę żeby pokazywali mężczyzn !!! To wtedy sobie porównamy samców z tabloidów i z ulicy" Też chcę widzieć mężczyzn naokoło ! A Ty autorko nie bądź dłużna przeglądaj sobie sesje z przystojnymi, intrygującymi modelami przy swoim partnerze komentując ich nietypową urodę ciekawie jak zareaguje.

Gość czy wartoo
radze Ci poprostu zmienic chlopaka, bo z tym szczesliwa nie bedziesz... jak on ci mowi, ze jakas tam ma duze cycki i mu sie podoba to sorry... mojemu by takie prostactwo przez gardlo nie przeszlo. moze sobie myslec ale po co mowi, ten twoj chlopak to zwykly prostak.

Gość prawictwo pospolite191
dla mnie to są k**wy, porzadna dziewczyna nie wypnie d**y w stringach i nie pozwoli sobie takich oblesnych zdjec robic http://anita-c-met-art.bravoerotica.com/ Wiec twoim zdaniem ona nie jest porzadna ?