Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiek206

Jaki kupić wózek??

Polecane posty

Gość Gosiek206

Mam pytanie odnośnie wyboru firmy, bądź modelu wózka dla niemowlaka, termin mam na czerwca, dlatego też zastanawiam się, jakiej firmy wózek kupić . Chciałabym kupić wózek funkcjonalny 3w1. Proszę pomóżcie mi wybrać i opiszcie, dlaczego akurat ten. Pozdrawiam przyszłe mamusie

Autorko, moim zdaniem musisz sama zdecydowac na czym Ci zalezy, gdzie i jak tym wozkiem zamierzasz jezdzic, czy bedziesz go duzo nosic itd..no i oczywiscie jaki budzet. Dla jednej mamy wozek x bedzie najlepszy, a wg drugiej beznadziejny.

Gość dxxjn
Ja mialam austin coletto 3. 3 w 1 moge polecic. Lekki, skretny i wygodny.

Gość nooooooooooooooooooo tak
jest tak jak lilith napisała np dla mnie koszmarem są wózki bebetto czy tako które są warte 500zł a kupują je za 1500zł ciężkie i brzydkie a mamuśki się nimi podniecają .Posiadam np teutonie a dla innych mój wózek będzie paskudny i cięzki i znajdą może x-landera albo chicco i tym się będą zachwycać. Musisz iść do sklepu obejrzeć dopytać się, poczytać opinie na forach zdecydowanie innych niż kafeteria bo 17-to letnie mamuśki za wiele Ci nie doradzą

Gość Tak! Ja bym chciała, bo byłaby
Zgadzam się z postem wyżej. Może dosadnie napisany, ale to prawda. A Teutonie to moim zdaniem jedne z czołowych wózków jeśli brać pod uwagę jakość, wytrzymałość i wygodę. Natomiast moimi osobistymi faworytami są Emmaljungi (te tradycyjne klasyczne modele). Bardzo dobre są również Brio. A z tych kosmicznych nowoczesnych to najtrwalszy i najmniej niewygodny jest Bugaboo (chociaż nie jest idealny, bo gondola za mała i siedzisko kubełkowe).

Gość ghhyygty
ile matek tyle najlepszych wózków...