Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wolimese

Mam torbę ciuszków do oddania

Polecane posty

Gość Wolimese

j.w. Dla dziewczynki 2-3 lata niby pisał jakiś facet że je weźmie jutro ma być ale jak go nie będzie to myślę czy nie wrzucić ich do żółtych pojemników pck ? Co myślicie ? Co się dzieje z ciuchami z tych pojemników ? Gdzie one trafiają ?

Gość dedededede
pewnie do ciuchlandu:d

Gość Wolimese
Serio ? Do ciuchlandów ? Już kilka razy wrzuciłam tam parę rzeczy...

Gość Wolimese
To co ktoś wie co robią z ciuchami stamtąd ?

Gość dedededede
nieraz słyszałam że tam idą, ja zawsze pisze ogłoszenia, wtedy wiem że idzie dla najbardziej potrzebujących...

Gość Wolimese
Podnoszę

Gość Wolimese
Napisałam, odezwał się facet który miał być jutro o 10. Umówiłam się w piątek ale teraz milczy więc wątpię żeby jutro był po te ciuszki... Zastanawiam się co z nimi zrobić. Zapakowałam też torbę maskotek dla niego...

Gość dedededede
To napisz jeszcze raz, nie płaczą że chcą jeść więc można przetrzymać, polecam gumtree, tam najczęściej można "upchać"

Gość Wolimese
Up up

Gość Wolimese
Podnoszę bo ciekawa jestem co robią z tymi ciuchami z kontenerów pck

Gość kombinatorka domowa
wybierają i sprzedają do ciucholandów nawet w tym samym mieście! lepiej popytaj wśród znajomych, czy ktoś z ich znajomych, sąsiadów nie potrzebuje lub nie zna osoby, której byłyby potrzebne.

Gość moje fantazje,na które sobie
NIE ODDAWAJ RZECZY DO PUSZEK PCK,BO MAJA MIĘDZY SOBĄ UKŁADY I TE RZECZY TRAFIAJĄ DO CIUCHOLANDÓW. CZYTAŁAM O PRZYPADKU JEDNEJ BABKI,KTÓRA WRZUCIŁA SUKIENKĘ DO PUSZKI PCK PO CZYM PO JAKIMŚ CZASIE ZNALAZŁA JĄ W LUMPEKSIE:O :O miala charakterystyczny wzór,więc bez problemu poznała,że to jej sukienka była. ja jak mam rzeczy po dziecku to zawożę do Domu Dziecka,a jak mi się nie chce to drę i wyrzucam do smieci--ale tylko podarte. Ja już znam Polaczków od podszewki i wiem do czego są zdolni i co im w głowie siedzi,byle tylko zarobic jakis grosz.

Gość cóż......
Te kontenery to może kiedys były pck... teraz idzie wszystko do lumpeksów. Przeczytaj co jest napisane na kontenerze zanim wrzucisz paczkę.Lepiej oddaj komus kto potrzebuje.

Gość Wolimese
Dzięki za info już więcej nie wrzuce tam żadnych ciuchow. Jak ten gość jutro nie odbierze tych ciuchow to dam ogłoszenie na tablicy. Na szczęście żadnych ładnych nie wrzuciłam, raz kilka nowych które cora dostała a mnie nie podobały się. No cóż nie wiedziałam, szkoda.

Gość hej autorko, mozna wiedziec
skąd jestes? Gdyby Pan się nie zjawił to mam bliską koleżankę która ma córkę w wieku 2 lat i na pewno jej ciuszki się przydadzą.

Gość vlifekfn
a skad jestes? ja bym bardzo potrzebowała, mam dwie córki w tymi wieku