Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet bez jaj?

co sadzicie o tym ze jak lubie mocniejsza muzyke to czasem lubie

Polecane posty

Gość facet bez jaj?

poslucham will i am? :/ ostatni kawalek z briotney mi sie podoba, sam sie sobie dziwie co sie dzieje?

Gość toz to perwersja
:D

Gość owłosiona panna
troche beka, ale sluchaj czego tam chcesz :P

Nie jestem jakim muzycznym ekspertem ale nie jest to dla mnie "mocniejsza muzyka" I nie obraź się ale wybuchnę teraz śmiechem.Nie dlatego by wyśmiać twoje upodobania muzyczne, ale dla mnie ostra muzyka jest wtedy, gdy wokal stanowi ujadanie psa. :D :D

Gość facet bez jaj
mialem na mysli to ze slucham metalu ale ostatnio zlapalem sie na tym ze will i am mi sie podoba

Gość rtyrty
ja tez slucham mocniejszej muzyki, a czasami mi sie spodoba cos, ze sama sie sobie dziwie ;)

Gość fvdjslknxjk
ej nie martw sie, ja odkad tylko pamietam zawsze słuchałam generwalnie rocka, ale mi to czasem wystarczy byle jakas muzyka grała, ale najkochanszy był rock, a czasami zdarzało mi sie posłuchac rapu hip hopu,albo jakies eldo, grubson, czy nawet pojedyncze kawałki reggae, a co wiecej teraz od paru miesiecy kompletnie wciagnał mnie dnb, dupstep itp, to jest dopiero niewairtygodne, az mi szkoda troche tego rocka zostawiac i pewnie jeszcze i tak do niego wróce bo to moja miłość, ale poki co tak mi sie przestawiło :)