Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuPolewka

ILLUSION tanio sprzedam na gęste włosy!!!

Polecane posty

Gość tuPolewka

Witam wszystkich, wlaśnie wróciłam z wycieczki do Stanów i udało mi się przywieźć kilka pudełek znanego tam specyfiku zagęszczającego włosy Illusion. Czy jest ktoś zainteresowany? W grę wchodzi oczywiście sprzedaż wysyłkowa.

Gość luśka2000
A co to w ogóle jest?

Gość tuPolewka
To taki specyfik, który sypiesz na skórę głowy i mikrowłókna keratynowe stanowiące skład ILLUSION szczepiają się z włosami Twoimi i ze sobą nawzajem tworząc w sumie sztuczne włosy w miejscach, gdzie ich brakuje. Jak masz rzadkie włosy to dosłownie dodaje Ci 2 razy ich więcej. Do pierwszego mycia głowy się trzyma(ale trzeba użyć środka myjącego, np. szamponu bo sama woda ich nie rusza). jeśli jesteś zainteresowana to więcej napiszę na maila.

Gość luśka2000
To nie czasem coś takiego jak ten cały nanogen w innym wątku?

Gość tuPolewka
Niby podobna zasada dzialania, tyle tylko, że nanogen to przereklamowany szajs. To co mam w Polsce się raczej nie dostanie, to co masz w Polsce to takie jakby próby odwzorowania produktu z rynku amerykańskiego, stąd taka różnica w jakości. Żeby mieć coś dobrego trzeba bezpośrednio sprowadzić oryginał zza granicy albo przywieźć samemu.

Gość luska2000
ok, to napisz mi cos wiecej na maila l_luska@o2.pl (INFORMACJA DLA DEBILI WYKORZYSTUJACYCH DANE KONTAKTOWE - TEN MAIL ZOSTAL WLASNIE ZALOZONY I JEST TYMCZASOWY, TYLKO W CELU NAWIAZANIA KONTAKTU W SPOSOB BEZPIECZNY)

Gość patka łopatka
tuPolewka, bzdura, że trzeba wyjeżdżać do Stanów po to. Illusion jest już dostępny w Polsce, co prawda w niewielu miejscach ale jednak. Wiem, bo sama kupiłam na www.luciano.com.pl

Gość luska2000
Faktycznie, jest. A mogę zapytać, jak wrażenia po stosowaniu? jakieś uwagi?

Gość patka łopatka
No mogę Ci powiedzieć, że najlepszy chyba produkt jaki możesz dostać z tego rodzaju, a próbowałam już chyba wszystkie mikrowłókna jakie można dostać, bo mam strasznie cienkie włosy, aż prześwity. Faktycznie po zastosowaniu nie widać owych prześwitów, a włosy wydają się gęste. To naprawdę robi wrażenie. Można je swobodnie układać itp. To tak działa jakbyś sobie wczepiła włosy tam gdzie ich brakuje. Mi tam pasuje.

Gość fioletowaciżemka
patka łopatka, zgadzam się z Tobą w stu procentach. ja też tego spróbowałam i przy tym pozostaję, skoro Illusion sprawił, że przestałam być prawie łysa, to po co sprawdzać inne? nie wierzę że coś mnie bardziej zaskoczy.

Gość chorowitka500
Ja tam ze wzgledow zdrowotnych borykalam sie z niemalze lysina, obecnie stosuje terapie, ale w celu zamaskowania takze skorzystalam z tego produktu. I powiem, że bardzo mi pomógł, praktycznie nz czasem zapominałam w ciągu dnia o moim problemie - nie brudziło ubrań, nie zostawiało plam, spokojnie mogłam spać w tym bez konieczności prania pościeli na drugi dzień.

Gość jimek88888888888888888
A myslalem ze tylko faceci borykają się z tym problemem(!). No cóż w takim razie jako rodzynek w temacie także dołożę swoje 3 grosze: korzystałem, widziałem, przy tym zostałem. Pierwszy plus - niewidoczność zabiegu - nawet fakt, że odcień wydawał się nieidentyczny z moim naturalnym nie miało znaczenia, po nałożeniu faktycznie wszystkie włosy były takie tame! Po drugie - wydajność, 1 opakowanie starczyło mi na 4 miesiące i w dodatku jakoś tak zaczęłem cieszyć się większym zainteresowaniem u płci przeciwnej:) przy następnym opakowaniu już traktuję to jako część ubioru dosłownie:)

Gość kostkarosolowa
Tylko założycielka tematu gdzieś umknęła gdy już sięokazało, że w Polsce produkt jest już dostępny, prawda? A próbowwaliście tego drugiego specyfiku, który jest w tym sklepie?

Gość interere
jest o wiele tanszy prawda? No tez ciekawa jestem.

Gość justynkalol
Mnie tez bardzo zainteresował temat. Gdybym znalazła podobny produkt, który zaradziłby moim problemom byłabym przeszczęśliwa. Więc czekam na opinie z niecierpliwością.

Gość justynkalol
Mnie tez bardzo zainteresował temat. Gdybym znalazła podobny produkt, który zaradziłby moim problemom byłabym przeszczęśliwa. Więc czekam na opinie z niecierpliwością.

Gość ja mialem illusion
ja kupuje illusion, o tym drugim niestety nic nie wiem. illusion za to jest naprawde warty polecenia, wlosy naprawde sa jak w calosci prawdziwe i mocno sie trzyma(nawet 3 dni).

Gość waldek-malarz
A ja kupilem ten drugi wlasnie - Mirage i jestem bardzo, ale to bardzo zadowolony i nie przepłaciłem. z tego, co piszecie, posiada te same zalety co illusion ale jest o wiele tanszy niz w ogole wiekszosc kosmetykow tego typu w Polsce

Gość hawaii i majorka
hola kolego - nie tylko Ty wpadles na taki cudownie praktyczny pomysł - ja zrobiłem to samo:)

Gość waldek-malarz
ale co bo nie do konca rozumiem?

Gość hawaii i majorka
no ze kupiłem mirage nie illusion a zadowolony jestem tak samo jak reszta tylko mam wiecej gotowki w portfelu:)

Gość smiechotka
Też mi cwaniacy i spryciarze:) Ja tam jestem zdania, że luksus kosztuje, więc wybieram droższy produkt, chociaż także z tego sklepu. A i tak mi wychodzi taniej niż gdy kupowałam wcześniejsze włókna

Gość innainnainna201300
ja zas kupuje teraz dermex ale srednio mi odpowiada, niby nie jest zle ale jednak czasem czuje takie jakies szczypanie po nalozeniu, moze to alergia... no i nie jest tak calkiem niezauwazalny. nie wiem, moze sprobuje czegos innego, czy ktos z was przed tymi produktami stosowal inny zeby miec porownanie?

Gość co to jest halluks
Ja nie stosowalem zadnego z tych produktow no i nie wiem tez czy to cos warte. jesli i na mnie by podzialalo z pewnoscia bym kupil ale musze zglebic temat

Gość ellabella
podnoszę pytanie "co to jest halluks'a". Wie ktoś coś na ten temat jeszcze?

Gość skupujemywlosy
skup włosów od 30cm nie farbowane szczegóły na naszej stronie skupujemywlosy.com