Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firen

Kobieta którą kocham nie chce już ze mna być

Polecane posty

Gość Firen

Witam, może Panie pomożecie mi zrozumieć kobiety.... Mam 22 lata przez 10 miesięcy i tydzień byłem z Kobietą mojego życia. Co prawda życie nie jest różowe... Moja Pani jest w trakcie rozwodu i ma 3 dzieci, ma 26 lat. Wszyscy znajomi uważają żę jesteśmy dla siebie stworzeni. Kocham ją, poświęciłem dla niej wszystko. Rodzinę, która nie zaakceptowała tego związku, po częsci marzenia. Całe swoje życie ustawiłem pod kątem nas i naszego szczęścia. Podjęłem nową dobrze płatną pracę, i musiałem na początku bardziej się w nią zaangażować, żeby wywrzeć dobre zdanie, przez to miałem trochę mniej czasu. Teraz Moja Ukochana nie chce ze mną być, uważa że nie zależy mi na Niej... Mieliśmy przedtem duże problemy i daliśmy radę, dlaczego teraz to wszystko ma przepaść, właśnie teraz gdy jesteśmy już na ostatniej prostej?

Gość wez ja gdzie na weekend
:)

Gość Firen
Chodzi o to żebyście mi drogie panie powiedziały, czy kobieta nie docenia tego jak bardzo facet się stara?

Gość Ukochana
Ma cie w dupie interesujace bardzo

Gość Ukochana
A bo jak robiles ja w ciula to co tu sie dziwic

A tłumaczy to w jakiś sposób? Coś przecież musiało się stać, czegoś musi jej brakować.

Gość Stworzeni
Pod jakim wzgledem a nie robisz jejw ciula ?

Gość Firen
Nigdy jej nie okłamałem, ani Ona mnie, w naszym związku panowała absolutna szczerość

Gość Firen
Od 3 tygodni nie miała czasu dla mnie. Kiedyś rozmawialiśmy przez telefon po 5 godz. jak byłem w pracy, teraz po 15 minutach musiała kończyć. A jako powód podała to że ma dość mojego poukładanego życia, że ja sie wywyższam, że byłem taki zawsze, że myślała że jej to nie przeszkadza a jednak przeszkadza i dlatego mimo to że mnie kocha nie bedziemy szcześliwi