Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndf

kocham goo!

Polecane posty

Gość ndf

nie moge zapomnieć o chłopaku którego kocham i na dodatek on chodzi ze mną do klasy;/

Gość ndf
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę piętnastą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag. Oto jamCi: http://img138.imageshack.us/my.php?image=image001zi1.jpg

Gość ndf
dlaczego posłużyłeś sie moim nickiem?

Gość do ndf
a ile masz latek cielę dembowe? Po Twoim zdjęciu widać, że masz duuuuużżżżooo więcej, więc powinnaś mieć trochę rozumu i zrobić się na czarno=zabezpieczyć nick hasłem. Nara.

Gość Do ndf
zapewne kochasz go dolnom częściom ciała, prawda? Radzę Ci kupić dildo w rozmiarze wacka tego chłopaka i lco noc eżąc w łóżku a wyobrażając go sobie w myślach onanizować się. Efekt identyczny i bez ryzyka cionży

do podszywacza: chcę mieć z nim dzidziusia, a dildo przecież mnie nie zapłodni, kumasz debilu?