Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość knurrrr

Czy schudnę pijąc gorące kubki?

Polecane posty

Gość knurrrr

Jak w temacie. Nie pytam czy to zdrowe czy mi wątroba nie wysiądzie, włosy nie wypadną itd tylko czy schudnę pijąc dziennie 6 gorących kubków (około 70 kcal każdy)? Proszę o odpowiedź.

Gość pjhcxcb
wolalbym cos innego zjesv w tych kaloriach

Schudniesz. a;e ka też bym wolała sobie w tych samych kaloriach zrobic sama zupkę warzywną (albo chociaż kupic jakąś gotową mrozona i tylko podgotowac).

Gość łooomatko
Pewnie ze schudniesz, bo b. szybko dorobisz się raka a on Cię odchudzi na 100% :P Jakim trzeba być durniem, żeby wymyślić taką "dietę" :O

Gość malutka100000
idziesz na łatwiznę zalać kupek zupy i wypić, ciekawe czy ci to będzie smakowało przez kilka dni, też wolałabym zrobić zupę z mrożonki, przynajmniej można pogryźć warzywa i na pewno miałaby mniej kalorii jeżeli już na tym Ci zależy. A zup tak jak w kubku jest dużo więc może się zastanów czy chcesz na pewno tą chemię pić żeby schudnąć ;)

Gość kSija
ja pije na 5 dni czasem 2 w rtgodniu jak zmarzne przewaznie no ale chemia jest teraz wszedzie ni. trzeba ja ograniczac

Gość knurrrr
Problem w tym że przez 2 tyg nie będę miała dostępu do niczego prócz czajnika z gorącą wodą. Mam opcje albo jeść jogurty albo gorące kubki. Jestem na diecie i nie chce jej przerywać. Jogurty pewnie zdrowsze ale zimne brr a fajnie coś ciepłego zjeść. Wiadomo ze zupka z warzyw zdrowsza i smaczniejsza ale nie będę miała takiej możliwości. Przez dwa tyg te kubki chyba nie powinny aż tak zaszkodzić a może mi się przy okazji uda schudnąć.

Gość aloaloalo
Schudniesz, powypadają Ci włosy, popękają paznokcie, skóra się zrobi szara, po jakimś czasie może Cię zacząć boleć brzuch. Koncentracja siądzie, nie będziesz miała na nic siły a jak skończysz z tą monodietą, będziesz się rzucać na jedzenie. Naprawdę te gorące kubki to syf. Mówię na własnym przykładzie.. (nie mogę sobie wybaczyć, jak zniszczyłam sobie piękne lśniące włosy - teraz mam rzadkie i sianowate..) Gorący kubek jako przerywnik, no trudno, czasami trzeba coś na szybko, ale cały czas? Lepiej pomyśleć nad czymś innym..

Gość aloaloalo
Jak chcesz zdrowo, to sobie może siemię kup, zalewaj gorącą wodą i z pokrojonymi owocami (jabłkami np)? Jakiś zdrowszy akcent by był, nie powala smakowo, ale przynajmniej ciepły i zapychający.. I konsystencja podobna do gorącego kubka.:) Inna sprawa, że jak żyłam w skrajnej nędzy, to potrafiłam sobie w takim elektrycznym czajniku zupę na suszonej włoszczyźnie i mieszance z mrożonek robić, ale ile szarpania z czyszczeniem jest potem:D .. czajnik przetrwał.:)

Gość baz przesady , ale
zamkną cię w pomieszczeniu z lodówką (jogurty) i czajnikiem?

Gość lkjhbghv.,,
Jesli bedziesz miala dostep do mikrofali to moze lepiej zupki dla dzieci ze sloiczka czy kartonika .

Gość hdfivhdfihcvu
Pij gorący kubek ale wody i schudniesz na 100 % :D

Gość ghhgff
To juz lepiej diete owsiana zrob. Platki owsiane z roznymi dodatkami ze dwa razy dziennie plus owoce i jogurty i jakis olej pij. Te kubki slaby pomysl.

Gość ghhgff
To juz lepiej diete owsiana zrob. Platki owsiane z roznymi dodatkami ze dwa razy dziennie plus owoce i jogurty i jakis olej pij. Te kubki slaby pomysl.

Gość irlandia27
ja mysle ze jak nie masz mozliwosci ugotowania sobie to zawsze mozesz do baru mlecznego isc i cos zdrowego zamowic , lub poprosic przyjaciolke np. zeby cie na obiad zaprosila zawsze sama mozesz sobie robic sorowki, salatki a nie kubki ;)

Gość gość
od samych gorących kubków to się rozchorujesz a nie schudniesz. ale od czasu do czasu na mały głód dlaczego nie :) ja się teraz zajadam tymi z knora anielskimi i diabelskimi pomidorowymi, pyszne są, zrobiłam zapasy, bo w polomarkecie można teraz tanio dostać :D

Gość gość
a ja ta szparagowa goracy kubek pychotka

Gość gość
tez lubie ta szparagowa i brokulowa a ta warzywna juz mniej to sa nowowsci

Gość gość
pewnei tak bo nieduzo kcal, tez zalezy ile ich bedzziesz na dzien pic ale to nie zdrowe

Gość Olcia Dubicka
Zrezygnuj od razu bo tylko się zawiedziesz i nabawisz problemów zdrowotnych. Są przyjemniejsze rozwiązania i zdrowsze. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość gość
podziekujemy za reklame i cudowne tabletki... :O

Gość gość
olcia wrocilas ? o jezuuuuuu

Gość gość
a co w dzisiejszych czasach jest zdrowe...

Gość gość
jest ktos na kubkach?

Gość gość
podbijam , co myslicie o wypiciu np raz na tydzien takiego kubka

Gość gość
nie chodzi mi o to zeby chudnac na nich , tylko czasem jak mi zimno to tak mnie wezmie na goracy kubek

Gość gość
ja pije codziennie 1 jak sie zaczyna na dworze zimno robic