Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaggubilam sie....

pomozcie mi to zrozumiec...jak to mozliwe?

Polecane posty

Gość zaggubilam sie....

W zeszłym miesiacu miałam normalnie okres 11 lutego,,po tym czasie nie uprawiałam sexu z moim narzeczonym bo byl w delegacjii dzis jest 10 marzec a ja nadal nie dostałam miesiaczki(luty krotszy) zwykle mialam zawsze 3-4 dni przed terminem.Boli mnie lekko podbrzusze tak jakbym miala zaraz dostac(tak od 2 dni) a tu dalej nic ...W tym miesiacu przed spodziewana miesiaczka mialam troche stresow moze dlatego...Ale..kupilam dzis test ciazowy i wyszła druga blada kreseczka...Czy jest mozliwe ze jestem w ciazy? Jak to mozliwe...?Prosze pomozcie bo dzis kompletnie nie moge tego zrozumiec...

Gość niewolnica_kafeeeee
moze zaszlas przed okresem, a okres to bylo jakies plamienie w trakcie ciazy

Gość zaggubilam sie....
Nie,no wlasnie byl normalny obfity okres....

Gość hjsjs
ja tez mialam druga blada kreske powtorz test za kilka dni

Gość Kokoszka_._
zrob test jeszcze raz

Gość Monika_.
Jak blada kresta 2 to na pewno ciaza mysle i zaszlas w nia wczesniej.Najlepiej niech lekarz oszacuje ktory to tydzien.

Gość zaggubilam sie....
tak myslalam ze moze test jest wadliwy(mialam pre-test) albo cos zle zrobilam a okres mi sie spoznia z powodu stresu.A czy ktoras z was miala calkiem normalny okres a pozniej go brak??

Gość Monika_.
Krwawienie mozna miec bedac w ciazy.Moze zarodek gdzies sie nisko usadowil i co zmylilo organizm i doszlo jeszcze do okresu.Czesto kobiety maja krwawienie i uznaja je za miesiaczke.Mysle ze sa one na pewno mniej obfitsze i krotsze.

Gość zaggubilam sie....
pozatym zadnych objawow nie mam...

Gość Monika_.
Ogladam czesto program na cls ciaza z zaskoczenia i niektore mialy do 9 miesiaca regularne plamienie a nie okres,jednak omylkowo braly za okres.Potem z bolami szybko do szpitala co sie dzieje a tu taka niespodzianka.A to cieszysz sie z tego wyniku,czy wolisz nie byc w ciazy?

Gość zaggubilam sie....
ok,dziekuje...poczekam jeszcze tak do srody jak okresu nie bedzie dalej zrobie test jak znow bedzie druga blada kreska to pojde do lekarza:)

Gość zaggubilam sie....
Na razie jestem zdezorientowana.....nie wiem co myslec jak wyjdzie ze jestem to bede sie cieszyc mam juz 32 lata i czas najwyzszy:)

Gość zaggubilam sie....
napisze tu jak cos sie zmieni:)

Gość Monika_.
No to ciesze sie z Toba.Test zazwyczaj przeklamywuje w przypadu negatywnym wyniku,a jak pozytywny to raczej nie spotkalam sie zeby test wypadl z 2 kreskami i braku ciazy.Ja bym juz jutro kupila test i poszla do lekarza.Ja proboje juz od dawna no ale u mnie nie ma niespodzianki.

Gość zaggubilam sie...
No wiec dziewczyny juz sama nie wiem co mam o tym myslec okresu dalej brak brzuch boli coraz mniej...dzis rano bylam w aptece po drugi test....zrobilam z pierwszego porannego moczu...wynik negatywny..nic na nim nie ma...a test tej samej firmy...nie wiem co sie dzieje moze zrobilam cos nie tak.Wczoraj jak robilam na wynik czekałam z testem w reku w pozycjii pionowej a ten drugi co robilam dzis...lezał....co radzicie?

Gość zxzxz
Moim zdaniem to nie ciąża. Po miesiącu czasu każdy test wykryłby ciążę.

Gość limited offers
a w instrukcji nie pisze w jakiej pozycji powinien byc test?

Gość limited offers
z tego co znalazlam testy powinne byc kladziona na plaskiej powierzchni a nie trzymane pionowo

Gość Monika_.
Ciekawe,to mnie zaskonczylas,to bedziesz pierwsza o ktorej uslyszalam ze 1 test byl pozytywy a 2 negatywny.Hmm sama sie zdziwilam.Moze lepiej do gina isc to usg zrobi i bedzie wiadomo.

Gość zaggubilam sie...
juz sama nie wiem....a okresu dalej brak...

Gość M_.
A ktory masz juz dzien cyklu,a jak dlugie normalnie sa u Ciebie?

Gość zaggubilam sie...
No i rozwiały sie wszelkie wątpliwosci...kilka godzin jak napisałam osatniego posta zaczęłam barwic...:( a juz myslalam ze bedzie niepodzianka...trudno...dziekuje wszystkim ktorzy tu pisali i mnie wspierali...:) Pozdrawiam.

Gość zaggubilam sie...
Faktycznie przez ostatni stres spoznił mi sie okres o 3-4 dni..

Gość M_.
No to przykro mi,dziwne ze pierwszy test wyszedl z blada 2kreska to b.dziwne i daje do myslenia.Te testy nie sa wcale takie tanie i bledy by pokazywaly.Proboj dalej,na pewno Ci sie uda jesli nie macie zadnych problemow to pare cykli i bedziesz w ciazy,pozdrawiam.