Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybrakowana ?!

Co jest ze mną nie tak ?!

Polecane posty

Gość Wybrakowana ?!

Facet chce spotykac sie ze man tylko dla sexu...Spedzic czas, wieczor, kapiel ,film ale glownie chodzi o sex , zero zobowiazan ! Kurwa ! Chyba cos ze mna nie tak...

Gość ojlaska
nie z Tobą, tylko z nim. Kopnij go w tyłek

Gość Wybrakowana ?!
A to tez racja !

Gość Wybrakowana ?!
ktoś jeszcze ma jakieś spostrzeżenia ? :)

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
tak cos z toba nie tak. idz na rezonans niech sprawdza czy masz mozg prawidlowo wyksztalcony. masz faceta jak sama piszesz tylko do sexu i pytasz dlaczego nie chce zobowiazan :D no ty jestes lala do dmuchania jak te gumowe w sex shopie wiec to jest przedmiot a z przedmiotem nie wiaze sie zobowiazan czy uczuc. czego nie kumasz ?

Gość majual
Spoko ze mna też coś nie tak i to od 2 lat:)

Gość fDSG?S
Jak jesteś naiwniarą i pozwalasz się sprowadzać do takiej roli... TAK, większość kobiet jest samych sobie winnych takiego traktowania. Bo normalna kobieta potrafi wyznaczyć granice.

Gość Wybrakowana ?!
Ty madry/a inaczej wlasnie ciekawi mnie powod daczego nie chce zobowazan . Nie bylo umowy tylko na sex i nie jestem lala do dmuchania :) a z reszta mam cie w dupie :)

Gość Wybrakowana ?!
hmm czy dale sie sprowadzic do takiej roli ? niezupelnie bo ja chcialam czegos wiecej a on jest lovelasem i chyba ma z tym problem :) co ze mna nie tak ? widac nie jestem dla niego tak dobra aby zostac ze mna na dluzej. ot co mam odpowiedz;)

Gość majual
A u mnie nei jest lovelasem, nie spotyka sie z innymi, bo i z reszta kiedy skoro od 2 lat prawie każdy wieczór spedzamy razem i prawie połowe nocy;/

Gość Wybrakowana ?!
to czemu uwazasz ze z Toba cos nie tak ?

a co tez masz pretensje do siebie ze facet ktory sie z toba sexi i ma cie w dupie nie wiaze z toba jakichs zobowiazan :D ? jesli tak to cos z toba nei tak bo normalnie rozwiniety intelektualnei czlowiek jest w stanie pojac ze wystawienie tylka dla przypadkowego faceta ktory sie na ten tylek polasi nie jest rownoznaczne z jakimis zobowiazaniami. zobowiazania sa niezalezne od twojego tylka i czasu jaki ktos go uzytkuje :D mozna wiazac jakies zobowiazania z kims nie uzywajac jego tylka a mozna uzywac bez zobowiazan czy to takie trudne :D ? zachwoujecie sie jak 16 letnia gimbuska ktorej jasiu z rownoleglej klasy powiedzial ze ja lubi ta z radosci rozlozyla nogi a jak jasiu zaczal ogladac sie za innymi gimbuskami to ona teraz nie rozumie dlaczego jasiu jej nie kocha i woli grac w sloneczko z jej kolezankami.

Gość Wybrakowana ?!
aha rozumiem ze dnie i drugie pol nocy juz nie spedzacie razem ? ;/

Gość majual
Bo u na stez bez zobowiązań. Poprostu z dnia na dzień jest jak jest. Ale nie wiemy czy następnego wieczora też się spotkamy.

Gość majual
Dnie nie bo ja sypiam w dzien, gdyż pracuje na nocki. Spedzamy każdą moją wolna noc razem, a mam średnio 3-4 nocki w tygodniu wolne. Chodziło mi o połowe nocy z tygodnia:)

Gość Wybrakowana ?!
16lat to jzu dawno nie mam kolego/kolezanko. bylam ztym facetem w zwiazku dlatego tez nie wystawiam tylka pierwszemu jak to ujales/las tylko go juz znam i cos nas laczylo. teraz nie ma zobowiazan nie ma tez sexu bo sie na to nie godze ,post jest o tym ze tak mnie traktuje. chce tylko ode mnie sexu , jeszcze ani razu nie dostal tego czego chcial po rozstaniu. nie znasz sytuacji to nie filozofuj . pajacowac mozesz w cyrku.

Gość majual
Zawsze jak sie spotykamy to na całą noc, wypijemy jakiegoś drinka, film, albo seks albo od razu spać, pogadamy troche, rano śniadanie i każdy w swoją strone

Gość Oh prawik
Jestes troche tepa, w tym jest problem. Dajesz dupy bez zobowiazan, myslac, ze to sprawi, ze on zechce z toba byc, ale ty pragniesz zwiazku, czego on niekoniecznie chce i nie z toba. Rozumiesz czy za trudne?

Gość Wybrakowana ?!
majual a rozmawialas z nim czemutak jest? chciala bys zobowiazan ,mowilas mu o tym ? znasz powod czemu on nie chce?

Gość fDSG?S
To pisz zrozumiale, o co ci chodzi, tu nie ma jasnowidzów!!!!!

Gość majual
Rozstaliście się, on już Cię poznał i wie jak to się może skończyć, więc moze dlatego tylko seksu chce?

Gość Wybrakowana ?!
oh prawik przeczytaj moj post wyzej . NIC MU NIE DALAM debilu .:) pytanie moje bylo czmeu tylko tego ode mnie chce. co nie znaczy ze to dostaje. tepy to ty jestes i czytanie ze zrzumieniem sie klania kochany.;)

Gość majual
Nie rozmawiałam, trwato jak trwa. Mi pasuje jest zkim wieczór spedzic, pogadac, poprzytulać się. Jest dobrze jak jest, więc o czym tu gadać.

Gość majual
Od pierwszego razu jak tak zaczeliśmy spedzac czas ani jedno ani drugie nie powiedziało czego chce, i tak to sobie trwa i leci z czasem:)

Gość Oh prawik
Jaki debilu? Hahaha jestes ograniczona.

Gość Wybrakowana ?!
jest zrozumiale, w pierwszymposcie nie ma nic typu 'spotykamy sie tylko na sex' tylko 'on chce spotykac sie ze mna na sex' ... conie znaczy ze do tego dochodzi. pytanie bylo dlaczego chce glownie sexu a o zobowiazaniach to juz nie mysli. faktpoznal mnie i wie jak moze sie to skonczyc to chyab powinien nie zawracac mi jzu w ogole glowy a nie proponowac wspolne wieczry i sex.

hmm czy dale sie sprowadzic do takiej roli ? niezupelnie bo ja chcialam czegos wiecej a on jest lovelasem i chyba ma z tym problem>>wreszcie ruszylas resztkami szarych komorek i doszlas do wniosku ze masz to co sama chcialas i na co sei zdecydowalas. mysle ze on nie ma z tym problemu bo nie zaklada tu tematu tylko ty. on lubi ruchac cokolwiek i gumowa lale tez by ruchal pewnie wiec nie ma sie czemu dziwic. jestem gleboko przekonany ze on doskonale wie co robi i ze nie uwaza ze cos z toba nie tak.po prostu nic do ciebie nie czuje, sprawiasz mu przyjemnosc jestes cos jak playstation move , xbox kinect czy gumowa lala czyli sluzysz w celach rozrywkowych i on jest penwie przekonany ze on tobie tez wiec moze wyjasnijcie sobie to razem a nie rob z siebie idiotki.

Gość majual
Może dlatego ze nei chce się wiązac bo mu nie odpowiada to jaki był wasz związek, ale Cie lubi chce sobie spedzic wspolny wieczór i uprawiać z Tobą sex.

Gość Wybrakowana ?!
majual a nie myslisz o przyszlosci ? co dalej? nie chcialabys sie zwiazac z tym czlowiekiem na powazniej i juz miec t pewnosc czy nastepy wieczor spedzicie rowniez razem jak to napialas wyzej ?

Gość majual
Narazie nei myśle o przyszłości, narazie dobrze jest mi tak jak jest i nie raz mu o tym mowiłam. Mamy na siebie wyłącznośc, wiemy co robimy, piszemy smsy w ciągu dnia. Jak on gdzie sidzie ja o tym wiem jak ja gdzie side on o tym wie. Nie randkujemy na boku. Więc czego mi więcej trzeba?