Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybrakowana ?!

Co jest ze mną nie tak ?!

Polecane posty

Gość do :pisze 10osób
nie mogłam znależć tematu o teleportacji katoli na Kongo:) byłam nieświadoma istnienia Latającego Potwora Spaghetti :D ale już się dokształciłam,

Gość Wybrakowana ?!
no trudno zebym wszystko wam tu pisala szczegolowo ,podpadaloby to jzu pod moja biografie,a to jest zbedne. pisanie z paroma osobami na raz moze byc chaotyczne a wy jestescie niewyzyci i agresywni. nie znacie dokladnie sytuacji a juz obrazacie innych( w tym wypadku mnie). ale tak owszem ostatni dlugi wpis (znowu 10 osob pisze) ma sporo racji.

Gość Wybrakowana ?!
majual skoro jest Ci z tym dobrze...

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
trzeba byc debilem aby miec takie problemy jak ty i wyzywac innych od debili :D v " teraz nie ma zobowiazan nie ma tez sexu" >>no wlasnie ty uprawnaisz z nim handel wymienny chcesz kupic uczucia a ich kupic sie nie da. sprzedaj tylek za pieniadze jak tak nim handlujesz :D pieniadz to uniwersalny towar a ty sie przy tym barterze upierasz :D tym samym mdochodzimy do sedna do ktorego dojsc nie mozesz bop mas zumysl 16 latki sedno jets takie ze mozna sie sexic bo: -sie ludzie daza jakimis uczuciami - dla kasy - dla przyjemnosci - dla poszerzenai liczby wiernych jesli sie nalezy do pewnego kosciola w ktorym antykoncepcja jest zakazana - z wielu innych powodow. jeszcze czegos nie rozumiesz ?

Gość majual
Nie że do końca dobrze. Ale lepsze nic bym miała spedzam każdy wieczór sama oglądając tv, czytając ksiazke czy robiąc cokolwiek innego. Tak jest do kogo usta otworzyc i do kogo sie przytulic. Jest i jest i jest tak od dawna. Od początku nie umawialiśy sie ze tak bedzie, ani ze spedzimy jedna czy 2 noce razem. Tak sie wszytsko potoczyło .

Gość juam oa
:)

Gość majual
Z reszta ja pracuje, on pracuje mijamy sie wiecznie to co to za życie by było? Tak jest wygodnie chyba. A i skoro iskry nie poszły za duże to i co to za miłosc by była?

Gość Wybrakowana ?!
znowu 10 osob pisze : wszystko rozumiem i spierdalaj to moze w kocu powiedz mu ze moze byscie sprobowali byc ze soba 'inaczej-normalnie '. raz sie przelam i powiedz co czujesz. najwyzej potem bedziesz zalowac.

Gość gwadełupa
...

jako pastafarianin czuje sie gleboko dotkniety :D tematu nie ma bo na tym forum modka jest wierzaca :D i szydzenie z innych religii jej nie rpzeszkadza ale z tej juz tak :D zreszta jest platonicznie zauroczona jednym prawicowym oszolomem wiec moze sie podlizuje :D jak wkleisz link do kabaretu limo albo napiszesz ze .... to kretyn to temat zaraz zniknie :D

Gość majual
Ale gdzie w takim zyciu miejsce na normalnosc? Ja wracam dod omu o 9 rano spie do 17 i ide do pracy, chyba ze mam wolne to nie ide. On wstaje o 8 rano do pracy idzie albo i nie idzie, koło 16 i wraca koło 1. Gdzie tu miejsce na związki?

Gość gvhjkm
...

Gość majual
Ale ja nie mam glebszych uczuc do niego. Owszem przyznam lubie z nim robic to czy tamto, spac przytulac sie pic wino kąpac sie i wszytsko co robimy ale nie widze w tym miłości. Poprostu to lubie i nie widze kogos innego na miejscu jego, ale nie widze go tez tam na zawsze. Napewno gdzie stam zajął przez ten czas miejsce w moim serduchu ale miłościa tego nie nazwe

Gość Wybrakowana ?!
ten kto kogos nie kochal nie zrozumie drugiego ktory kocha. gdybym byla dupodajka za jaka mnie uwazasz to bym mu dawala a jakos tego nie robi takz enie handluje i nie che kupic uczuc bo niczego mu nie 'dalam'. mylisz pojecia i masz sie za madrego/a, w gruncie rzeczy malo wiesz. myslisz ze mnie to rusza jak mnei obrazasz? zamalo wiesz zeby, zamalo czujesz aby cokolwiek tu zdzialac swoimi tekstami. twoje odpwiedz -zbedna.

Nie że do końca dobrze. Ale lepsze nic bym miała spedzam każdy wieczór sama oglądając tv, czytając ksiazke czy robiąc cokolwiek innego. Tak jest do kogo usta otworzyc i do kogo sie przytulic. Jest i jest i jest tak od dawna. Od początku nie umawialiśy sie ze tak bedzie >>>no chociaz jedna rozgarnieta kobieta na tym forum. nie obwinia calego swiata ze ja oszukali tylko jasno ocenia sytuacje i potrafi sie przyznac do stanu faktycznego a nie oszukuej sama siebie i zyje zludzeniami.

Gość fDSG?S
Dobra dobra, normalne kobiety (i umiejące wyegzekwować szacunek do siebie) nie mają takich dylematów

Gość ojejajajaja
tego się spodziewałam,zero tolerancji a przed wszystkim poczucia humoru i dystansu aby modkę nie dosięgła makaronowa macka Latającego Potwora Spaghetti:D

Gość ale ty niedomyslna jestes
- wybrakowana:D Nie widzisz,ze leci na ciebie? To takie zaloty. chcialby zajac miejsce tego twojego i dlatego cie do niego zniecheca. btw. nigdy nie zrozumiem po co sie wiazecie z takimi typami.

ja cie nie obrazam jesli traktujesz to jako obraze to obrazasz sie sama to nie ja jestem lalka tego faceta tylko ty. na podstawie tego co napisalas wyciagnalem wniosek jaki wyciagnalem i uwazam ze 99% ludzi logicznie myslacych czyli facetow wyciagnei taki sam :D a ty masz do mnie pretensje ze facet chce cie tylko ruchac :D no litosci :D

Gość ojejajajaja
te co egzekwują są same zazwyczaj:) ot taka prawidłowość dziwna:P

Gość fDSG?S
Bzdura, nie tłumacz dupodajstwa strachem przed samotnością, nie mówiąc już o tym że lepsza samotność niż bycie szmatą jakiegoś fagasa :D

Gość majual
No taka prawda, z dwojga złego to nie jest mi tak najgorzej. Chciałam nie chciałam czegoś innego, przywykłam do tego co jest teraz A i szacunku myśle ze mam od faceta więcej niż w związku. Ile poprosze o pomoc w domu, czy o cokolwiek to bez gadania robi. Nie zawsze uprawiamy seks, czasem poprosrtu śpimy, a a i podejscie do wielu rzeczy fajne, bez emocji nie ma takich jazd:D

Gość ojejajajaja
nie ..zle zrozumiane, jestem taką ,która "wymaga" i egzekwuje... mężczyźni w większości wolą kobiety "dające" a nie stawiające im wymagania

Gość Wybrakowana ?!
ok , po czym stwierdzasz ze ja sie nei szanuje ? pytaniem bylo dlaczego on mnie tak traktuje a zanzacze iz nei ma do tego podstaw bo nigdy nie nadstawialam z nim tylka odkad nie jestesmy razem.

Gość majual
Więc to nie Ty siebie nie szanujesz, a on Ciebie nie szanuje

Gość Agresywna jestes
Uspokoj sie.

Gość Wybrakowana ?!
'jestes lalka tego faceta' po czym wnioskujesz?

Gość majual
Moze to nieudolna próba zbliżenia sie do Ciebie , jeśli wie ze na nic wiecej liczyc nie moze?

Gość kiannsmkd
...

Gość fDSG?S
I ta większość po prostu nie zasługuje na uwagę... po co marnować czas na śmieci?