Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnnnnnn

Na pewno brak ciąży ???

Polecane posty

Gość Annnnnnnnn

Zrobiłam test wyszedł negatywny, okres mam mieć za 8 dni więc nie do końca jestem pewna czy wynik jest wiarygodny ? Od stosunku minęło jakoś 15 dni. W tym miesiącu odstawiłam tabletki i pod koniec 7 dniowej przerwy uprawiałam sex który skończył się we mnie dlatego boję się że może jakimś cudem wpadłam ? Wiem że to było nie odpowiedzialne ale byłam pewna że tabletki jeszcze działają.. Boję się i nie wiem co o tym myśleć. Kilka dni po stosunku zaczęło boleć mnie podbrzusze, ból jest podobny do tego który występuje przy @ ale słabszy, odczuwam też czasem takie jakby kłucia

Gość Annnnnnnnn
byłyście w podobnej sytuacji ?

Gość no i co?
test ciażowy robi się po terminie miesiączki a nie przed .

Gość no i co?
i niewkrecaj sobie żadnych bóli za duzo sie naczytalas glupot

Gość Annnnnnnnn
kto powiedział że sobie coś wkręcam ? nie chcę być w ciązy więc nie wiem po co miałabym sobie wmawiać objawy

Gość Annnnnnnnn
?/

Gość phiiiiiiiiiiiii
Bardzo wątpię żebyś była w ciąży bo wychodzi na to że współżyłaś w ok. 7 dc. i faktycznie, nie wkręcaj sobie ciąży, bo na testowanie to po pierwsze za wcześnie, poczekaj do okresu.

Gość gochaaa54488
za wcześnie na test wynik raczej jest nie ważny

Gość Annnnnnnnn
nawet mnie nie straszcie że jeszcze może się okazać że jednak jestem...

Gość zxzs
Moja droga stosunek nie równa się zapłodnienie -plemniki mogą spokojnie przeżyć nawet kilka dni w drogach rodnych.\ Test będzie w pełni wiarygodny w dniu planowanego okresu. ale u ciebie moze być różnie z racji odstawienia anty.

Gość Skoro test
wykonany został po 15 nastu dniach od stosunku to jest wiarygodny. Chyba, że teraz też współżyjesz bez zabezpieczenia to wiarygodny nie jest.

Gość Annnnnnnnn
Teraz bez zabezpieczenia nie współżyję..2 dni brzuch mnie nie bolał a teraz znowu zaczął, juz nie wiem co mysleć okres za jakieś 6 dni

Gość Annnnnnnnn
?

Gość ubran szukaj w..........
ja robiłam test przed terminem miesiączki, jakies 15 dni po stosunku i wynik był pozytywny, ale kreseczka była mało widoczna. Jednak ciąży nie powinnas sobie wkręcać. Zazwyczaj ejst tak, że czym bardziej chcesz tym bardziej nie zachodzisz w ciążę.

Gość Annnnnnnnn
ale ja nie chcę być w ciąży, tylko boję się że wpadłam

Gość Annnnnnnnn
a miałaś jakieś objawy jak test robiłaś ?

Gość gjhjhjhhgj
moja przyjaciolka zaszla w identyczny sposob. ale nie sugeruj sie tym kazdy jest inny zrob test za tydzien.

Gość Annnnnnnnn
?

Gość Annnnnnnnn
a konkretniej ? jak to z nia bylo

Gość do szanownej autorki
i innych czemu zakładacie topoki pytacie o objawy robicie tysiące testów \skoro istnieje metoda pewna badanie beta HCG z krwi i jest jasność, bo ono skacze od pierwszych dni ciązy więc po co dalej drązycie temat zamiast zrobic badanie ????

Gość do szanownej autorki
od założenia topki minęly dwa dni, mogłabyś zrobić to badanie wynik jest już po godzinie, (choć to zalezy od laboratorium), ale zawsze tego samego dnia zamiast tu siedzieć i wróżyć z fusów idź i zrób, jaki to problem ???

Gość Xxxvvv,..,
Skoro tablety odstawiłaś a nie chcesz być w ciąży to bez gumek ani rusz bo faktycznie zajdziesz, nie jest powiedziane że w nie płodne nic się nie może stać, plemniki mają swoją żywotność w organizmie kobiety. A test zrób w pierwszym dniu spodziewanej miesiączki (rzecz jasna jeśli się nie pojawi) wtedy test będzie wiarygodny.

Mi test i to z ledwo widoczną kreską wyszedł 2-3 dni przed terminem okresu. Wcześniej nawet nie próbowałam robić, i tylko dlatego robiłam bo miałam zacząć brać tabletki na nadnercza bardzo niebezpieczne dla płodu. Nie wiem po co robicie tak wcześnie te testy jak i tak nie wyjdą. Strata kasy tylko:)

Gość Annnnnnnnn
teraz się zabezpieczam.. ten jednek raz taki był. Zobaczę co będzie

Gość eonaaa
Jesli odłożyłas tabletki to nie dostaniesz okresu za 8 dni ... Wiec nie pankuj, ja po ostawieniu tabletek dostałam okres dopiero poo 40 dniach, a nie wtedy kiedy dostawałam krwawienie z odstawienia , tylko jakies 2 tyg pozniej.

Gość eonaaa
a podbrzusze booli Cie , poniewaz odstawiłas tabletki i organizm wariuje.

Gość Annnnnnnnn
to nie jest regułą że po odstawieniu okres jest później, wcześniej na miesiąc odstawiłam to okres dostałam tak samo jak przy tabletkach i buli brzucha takich jak teraz nie miałam

Gość meeaa22655
mi test kilka dni po spodziewanym okresie wyszedł negatywny a w ciąży byłam więc tym testem się nie sugeruj, a wpaść mogłaś

Gość Annnnnnnnn
aha, za bardzo mnie nie pocieszyłąś