Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniiaa

Pomóżcie mii ! brak okresu !

Polecane posty

Gość aniiaa

Witam.. zdaje sobie sprawe, ze temat ktory poruszę miał wielokrotnie miejsce na forach....lecz bardzo sie niepokoje i potrzebuje waszego wsparcia/pomocy.... i prosze o zrozumienie. Moj problem polega na tym,ze nie mam okresu.... wspolzyje z chlopakiem od dlugieo czasu, jestesmy ze soba od 3 lat lecz nie chcemy miec dzidziusia... stosujemy metode,ktora dla wielu osobb jest nie do przyjecia..mianowicie zawsze kochamy sie w prezerwatywach i jeszcze dluzsza chwile przed jego wytryskiem konczymy dlonmi... a wiec NIGDY we mnie nie doszedł- nawet w prezerwatywie, nie zsuneła sie ani nie pękła... Okres miałam dostac 23 lutego lez pojawilo sie tydzien przed 7dniowe plamienie:((17 lutego ) zrobiłam juz 3 testy ciazowe i kazdy wykazał wynik negatywny... lecz okresu brak... boje sie,ze jakims cudem..moglo dojsc do zapłodnienia.... dodam ,ze w poprzednim miesiacu mialam poweaznie przeziebiony pecherz, mnostwo stresu i bylam w podrozy do tego moje cykle sa nieregularne ... myslicie ,ze te czynniki moga miec wplyw na spozniajaca sie miesiaczke?? Wyczytaam mnostwo forum z podobymii tego tyou tematami... i pisze wiele osob,ze testy nie wykazuja prawidlowego wyniku:(... ja swoj ostatni robilam 2tyg po spodziewanej miesiaczce lecz jak wczesniej wspominalam stosuje( tak sadze) jedna z najbezpieczniejszych metod zabezpieczajacych..a jednak sie martwie ... Bardzo was prosze o pomoc.....

Gość z kutra bonk
gratuluję MAMUSIU:D:D:D🌼

Gość Alicja Alka
przyśpiesz miesiączke napar z czarnej malwy . Istnieją jeszcze inne rośliny ale nie uwierzyłabyś mi więc Ci ich nie wymienie

Gość idz spac gupojdo Fiel
nudziaro jedna ty

Gość precz z prowokacjami Fiel !
dosyć tych nudziarstw !