Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamiona onna

Czy ON mnie traktuje poważnie czy zwyczajnie mami.....???

Polecane posty

Gość mamiona onna
żaba aha on sobie lużno tak rzucił:-( Nie no albo to ja jestem jakaś nienormlana i fiksuję albo juz sama nie wiem bo mi sie wydaje ze nie rzuca sie takich słów na wiatr. Ja to odbieram tak jakby mu nie zależało pomimo ze widać ze się stara i widujemy się codziennie. Nie wiem czemu ale ja to tak odbieram.

Gość marzyciellkaaaaa
wasz związek stoi w miejscu?! Myślę, że tak mogłabyś powiedzieć po przynajmniej 2 latach - oczywiście biorąc pod uwagę to, że macie po 30 lat i w tym wieku trochę inaczej wyglądają realcje damsko-męskie. Cierpliwości !! I nie skupiaj się tylko na tym, że nie mieszkacie razem, najlepiej to o tym zapomnij! Staraj się go dobrze poznać i zwracać uwagę jak zachowuje się względem Ciebie

Gość marzyciellkaaaaa
albo jeśli bardzo Ci zależy na mieszkaniu razem to mu o tym powiedz!

Gość mamiona onna
marzycielka Martwi mnie ze nie ma zadnych rozmów dotyczących naszego zwiazku, na poczatku dopytywał a teraz cisza. Dziś rano pojechał do rpacy, wiedział ze mi smutno i pomimo to nie dzwoni do mnie a zawsze był to taki rytuał ze on dzownił z samego rana.

"Nie no albo to ja jestem jakaś nienormlana i fiksuję " ­ zdecydowanie nie jesteś normalna, skoro mając 30 lat zamiast z nim szczerze rozmawiać, walisz smuty na forum.

Gość mamiona onna
żąba mam go spytac wprost czy ma mnie w dupie czy nie?

Gość marzyciellkaaaaa
nie ma rozmów o waszym związku.. to może warto, żebyś ją rozpoczęła. Czy czekasz aż ON się zoprientuje, że mała dziewczynka jest smutna i że to z pewnością z powodu tego, że po 3 tygodniach waszej znajomości powiedział, że zamieszkacie razem (właśnie - wspominał kiedy??) i nadal tak się nie stało? Nie dzwoni..? zadzwoń sama!! I proszę, przestań się nakręcać!!

Gość mamiona onna
No ja własnie tak sie nakręcam zawsze:-( Nie wiem czemu nie potrafię rozpocząc takiej rozmowy, bo wydaje mi sie ze on odbierze mnie jak jakas deperatkę, ze tak mi sie spieszy, ze pewnie chce slubu i dzieci.

Gość marzyciellkaaaaa
No to trzeba przestać się nakręcać i cieszyć sie tym co jest :) powodzenia!

Gość do mamiona onna
P I E R D O L N I E TA desperatka!!!!!!!!! dziewczyno wez sie ogranij, znasz faceta 5 miesiecy i juz chcesz z nim zamieszkac...ty go na prawdę nie znasz...kazdy zwiazek jest inny na poczatku " można powiedzieć ze ludzie na początku graja" a dopiero potem wychodzi jacy sa na prawde!