Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Yammi Togarnezumi.

Pora coś zmienić - głodówka!

Polecane posty

Gość Yammi Togarnezumi.

Konichiwa! Zacznę od tego, że nigdy nie pisałam na forum. :/ Ale dobraa. Opowiem Wam trochę o sobie. :) Mam 16 lat, w maju będę miała 17. :) Wzrost 162 , waga 59kg. Tak jestem grruba, wiem to. Szczególnie widać to na brzuchu.. Gdy byłam młodsza to fakt , byłam niczym beczka. :D Mimi to nadal czuje, ze jestem taka beczka. W szkole się smiali ze mnie, a ja nie potrafiłam sobie poradzić z tym co na mnie gadają. Czułam się gorsza. Gdy mialam 8lat zmarł mój tata i wtedy się zaczęło jeszcze bardziej -ja zaczęłam wiecej jeść, w szkole smiali się ,ze jestem pół sierotą. Nauczyciele sobie nic z tego noe robili. Mamie nie chciałam nic mówić, bo sama miała problemy. Zaczęłam odstawać od klasy nie tylko wagą, ale i charakterem. Jak na tyle lat co miałam to byłam najpoważniejsza. "Koledzy i koleżanki" traktowali mnie jak "gowno". Ciagle jestem w ruchu , jezdze do szkoly 6 km rowerem czyli 12, ale to nic nie daje.Mimo , ze wygrywalam konkursy i dobrze się uczyłam to w ich oczach nadal byłam głupia i gruba. Mnie nauczyciele wysyłali do psychologów ..a potem psycholodzy pytali się po co tu jestem, bo jestem normalna,ale niezwykla. Taa. Problemy w domu z rodzicami mojego taty (bo z nimi mieszkaliśmy , bo byli na utrzymaniu mamy i taty,a wtedy juz tylko mamy), + szkola = pogorszenie. Zawsze chciałam coś zmienić w swoim życiu ,ale nie mialam tej siły..Najlepsze jest to , ze 3 dni temu mój brat mial urodziny.. Bylo tyle rzeczy które lubie. Nie moglam się opamiętać, jadłam i jadłam. Czuje się wielka. Dzis jest 11marca , godzina 8.20 - czas na głodówkę i ćwiczenia które potrwają 7 dni. Mam nadzieje, że dam rade . Tylko co mam zrobić jak bedzie mi burczalo w brzuchu jak bede w szkole? Przyłączy się ktoś ze mną do głodówki? pozdrawiam. :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować