Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakakakk

Monotonia dnia codziennego, jak urozmaicić dzień z 5 miesięcznym dzieckiem

Polecane posty

Gość kakakakakk

co dzień to samo, 7 rano pobutka, trochę zabawy, jedzonko. 3 godz mijają, mały spi, godzinka dla siebie, potem to samo......

Gość dorośnij :)
samo zycie.

Gość helkkkkaa
to idż na dyskotekę, weż dragi i będzie super. Zabawa na 102.

Gość zacznij pracowac albo sie
uczyc

Gość wopopwk
może do pracy na kase? Wtedy bedziesz tak wycieńczona,że zatęsknisz za błogimi chwilami i nudą? Przemyśl to...

Gość nie rozumiem ????? :o
Jak można nudzić się z 5 miesięcznym dzieckiem? I żeby nie było wiem co mówię, sama mam 5 miesięczniaka w domu i na nudę to ja nie mam czasu! Dziecko śpi to ja robię to co mam do zrobienia a jak czasu starczy to mam chwilę na relaks z kubkiem kawy przed tv. Znajdź sobie jakieś zajęcie. jak tu pisz zacznij się uczyć, ja jestem na 3 roku, nauka też pochłania trochę czasu, mam znajomych rodzinę, każdy dzień wygląda zupełnie inaczej, no poza tym, że małe je o tych samych porach śpi itp.

Gość vggfgcf
a spacer?

TU NIE MOWA O NUDZIE TYLKO O MONOTONII DNIA CODZIENNEGO. Mnie też to męczy. Mam w domu 8 miesięcznego synka i sama wiem doskonale jak czas psychicznie męczy ciągle siedzenie w domu, zabawy i w koło to samo. Ale pocieszam się, że niedługo będzie wiosna, zaczną się długie spacery, będzie można pojechać na spacer do lasu, wyjść na podwórko. A teraz urozmaicamy sobie czas zabawą na kocu, szalejemy na łóżku, oglądamy książeczki. Jeździmy razem na zakupy do dużych supermarketów, nie śpieszymy się, chodzimy dział po dziale i jakoś czas leci. Czasem pojedziemy do znajomych. Na spacery wychodzimy prawie codziennie. Czasem poćwiczymy sobie, chodzimy od okna do okna. Puszczaj mu bajeczki, teledyski dla dzieci. U Nas Mały potrafi pół godz oglądać bajki. A poza tym to trzeba uzbroić się cierpliwość i czekać na lato.

Gość mama mamusia
poczekaj aż zacznie chodzić to będziecie szaleć, narazie cóż pozostaję pokazywanie tych samych zabawek i akuku