Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o maj gaaaaaad

Wczoraj w kosciele dziecko na chrzcie bylo tak ubrane...

Polecane posty

Gość o maj gaaaaaad

Stara zabrudzona kurtka, taka na sapacer, nawet bialej czapki chlopczyk nie mial. Pomyslalam, ze biedni ludzie, ale jak potem zobaczylam jaka matka wystrojona, tipsy na pol metra, futro, wszyscy goscie wystrojeni jak z wybiegow, 3 kamerzystow, a na koniec tatus podjechal nowym bmw... ;/ Zal mi tego dziecka..... na tyle ich stac ale zeby dziecko choc skromnie ale ladnie ubrac nie maja ;/

Ja często widze takie paniusie-ona wylaszczona jak z okładki vouge a dziecko -porozciąganie stare ubrania, poplamione i często o zgrozo za małe! skoro ma kase aby sie ubrać to mogłaby chociaż dziecko czystko i schludnie-nikt nie mówi że w ciuchy z wójcika ale chociaż ładnie.

Gość BABA DOBRA RADA
radzę zająć się swoim życiem :)

Gość princessaofpersia
polecam interesowac sie swoim zyciem i wlasnym wygladem zamiast zagladac ludziom przez ramie jak prezentuje sie ich dziecko, wscibska babo

Gość NewForumowiczka
no niestety takie życie, ja się lubię stroić, ale jak dziecko by przy mnie tak wyglądało, to czułabym się niekomfortowo... Dziecko jest częścią mnie i moją wizytówką... Paznokcie musiałam chwilowo zaprzestać robić, ale niedługo znowu zacznę, kocham szpilki, ale mój syn ma same super rzeczy, czasem ma ubrane za duże, ale wszystkie ładne i większość nowych :)

Gość mobylianka
sadze ze dziecko pewnie było ubrane fajnie, tylko niekoniecznie w wiejskie białę poliestrowe ubranka rodem z bazaru i autorka wiejska kwoka po prostu nie ogarnela tego swoim rozumem z dwoma zwojami:D:D:D:D

Gość ,jkjhjhghf
nie wazne jak ubrane dziecko... ZAWSZE musi być czyste

Gość hhhhhhhhhe
a co was to? Po co bylas w tym kosciele? Komentowac jak dzieci sa poubeirane, a jak matki? ;/

Gość hhhhhhhhhe
"nie wazne jak ubrane dziecko... ZAWSZE musi być czyste" moje są ZAWSZE brudne. Zwlaszcza latem. Nie bede im zakazywała się brudzić. To dzieci, niech mają trochę dzieciństwa.

Gość Konstancja grrrr...
zawsze czyste chyba jak wychodza na publikę, trudno wymagać od dziecka by było czyste jak siedzi w piaskownicy, ale jak się idzie z dzieckiem np.do kościoła, czy w gości to nie idzie się z fleją

Gość cradlee
moja corka tez nie miala typowego ubranka na chrzest i nie kupowalam jej tez specjalnie nic z tej okazji miala dzinsowa sukienkie, granatowe rajstopy i biale bolero (no udalo mi sie przypadkiem cos bialego jej zalozyc:P ) zadnych becikow i innych pierdol, bo nie lubie takiego czegos, zreszta nie jest nigdzie napisane, w co mam dziecko ubierac do chrztu

Gość zapominacie chyba, ze tipsiary
nie maja zbyt duzo kasy, bo to sa dziewczyny po zasadniczych szkolach, pracujace w uslugach. ich ubrania nie kosztuja duzo, bo to nie jest markowa odziez tylko bazar, hale wietnamskie itd. Futra przewarznie sztuczne, a auta ich facetow pochodza z kradziezy a nie z salonu. Zrobienie tipsow to tez nie luksus, bo do kolezanek chodza, bo najczesciej robia w podobnej branzy i czesto wymieniaja sie uslugami (ktos zrobi paznokcie wzamian za ufarbowanie wlosow, albo za wizyty na solarium itp.). Nie zawsze tacy ludzie maja na kupowanie ubran, ktore dziecko zalozy tylko 1 raz, bo to jest duzy wydatek, a w bialej kurtce i atlasowej bezowej czapce nigdzie wiecej nie pojdzie. Poza tym co z tego, ze dziecko jest w porozciaganym czy poplamionym ubraniu? Litosci, to nie manekin, tylko dziecko, ktore cale dnie jest aktywne, bawi sie, lata, brudzi, chlapie, wyciera odzieza wszystkie katy i ciagle niszczy ubrania. Jakby tak kazdy ciagle wszytko wymienial to by tylko na lachy pracowal. A ze cos jest przymale to co w tym dziwnego? Dzieci rosna i jesli z czegos wyrosna to rodzice nie wywalaja tego i nie leca od razu do sklepu po nowe tylko staraja sie czesto jeszcze wykorzystac nawet jak jest troche obcisle, albo ma krotsze rekawy i nogawki. Jestes zlosliwa autorko.

Gość zapominacie chyba, ze tipsiary
przewaznie*

Gość plotkary :)))
widzialas? Ta Nowakowa to chyba jest w ciazy..!? -nie zauwazylam. A Kowalska strasznie zbrzydla. Tyle jej zmarszczek ostatnio wyszlo... - Nie patrzylam na Kowlaska. Nic nie widzialas? Na nic nie zwrocilas uwagi? Nie rozumiem... To po co ty w ogole do kosciola chodzisz?! :P

Gość plotkary :)))
mnie sie zdarzylo ulsyszec o plotke Pannie Mlodej i jej sukni. Ze niby cala w plamach szarych byla... Akurat bylam na tym weselu i wiem, ze to nieprawda. Suknia byla z naturalnej tafty, ktora tak sie uklada, ze w cieniach jest ciemniejsza, a w swietle sie blyszczy. Ktos po prostu, podgladajac "zza oplotkow" powinien okulary zalozyc :P :D

Gość do mobylianka
:D swietnie to ujęłaś :D mam to samo zdanie ;) a autorka topiku też dziecko chrzciŁa? i zamiast się zająć swoją rodziną i dzieckiem przede wszystkim to innych ludzi oglądała, żeby ich potem obgadać :D :o żalosneee

Gość a może dziecko
miało ładne modne ciuszki tylko akurat nietypowe do chrztu? W mojej rodzinie to jest praktykowane. Nie wszystkie dzieciaczki sa w takich typowych do chrztu ciuszków. Po to tylko żeby nie wydać mnóstwa pieniędzy na raz.

Gość Maxkolonko
Może dziecko byo ładnie ubrane,ale nie opłaciło im się kupować kurtki specjalnie na tę okazję. A tak wogóle to niemasz kobieto innych problemów?

Gość nienawidzę takich
plotkar jaką jesteś autorko. Idziesz do kościoła się modlić, czy ludziom dupę opierdalać? Dokładnie jak mohery.

Gość hahaaaaaaaa
bo kazda po co innego idzie do kosciola:P jedna idzie by sie pomodlić, inna by sie pokazać, bo kupiła sobie nowe wdzianko, inna, by potem mieć kogoś obgadać:D autorko, a Ty po co tam byłaś?

Gość olk
No i dlatego do kościoła nie chodzę ,bo jednak to prawda jeden drugiego obgaduje .

Gość nienawidzę takich
ja sama nie lubię do kościoła chodzić przez takie baby jak ty już mi moja babcia doniosła, że po niedzielnej mszy mi dupę opierdzieliły pewne osoby, że w ciąży jestem i miałam buty na obcasie.

Gość wchodzę na ten temat
i myślę za autorka da zdjęcie jakiegoś dziecka ze chrztu ubranego jak sam satan :D a tu nawet opisu nie ma tylko " zabrudzona kurtka jak na sapcer " a co to sapcer? :P i że czapki nie miał białej ? NO I CO Z TEGO KURFA?!! Z tego co się orientuje to msze są specjalnie dla rodziców i rodzin dzieci co się je chrzci a nie dla matron takich jak TY więc po chuj polazłaś tam ? :o To jak kto jest ubrany i czym jeździ to jego indywidualna sprawa, no i skąd wiesz ze nowe bmw? bo umyte i świecące ? hahahahahahaa Ja mam 13-to letnie audi i wygląda jak prosto z salonu bo o nie dbam ze względu ze na młodsze mnie nie stać :o

Gość Wydaje mi się że to
Już sam nick autorki świadczy o jej wiedzy a temat o poziomie. Nic dodać, nic ująć.

Gość chrześniak mojego
męża też na chrzcie nie był na biało, miał kupiony bardzo elegancki komplecik w kolorze jasny brąz, dobrze, że autorka tego nie widziała, bo byłby temat na kafe :D

Gość a gdyby tak mozna było
Pomyslalam, ze biedni ludzie, ale jak potem zobaczylam jaka matka wystrojona, tipsy na pol metra, futro, wszyscy goscie wystrojeni jak z wybiegow, 3 kamerzystow, a na koniec tatus podjechal nowym bmw. XXXXX heh, dla ciebie to futro za parę tysi, dla niej szmatka za 30zł z lumpeksu:D goscie jak z wybiegów - PRZY TOBIE TO MOZE I TAK:D nowe bmw - dla niekorych nawet 10 letnia ale BMKA:D TO SUPER FURA:D jak dla mnie jestes nieobyta prostaczka i zaleoze sie, że ze wsi zabitej dechami nikt na poziomie nie zaklada takich tematów:D

Gość a gdyby tak mozna było
aaa i chyba musiala isc za nimi,zebby zobaczyc jakim autem byli:D no jaja jak berety:D

Gość mnbjhu
.

Gość a co ci do tego jak ona
ubrała dziecko