Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie do was.

pepkowe

Polecane posty

Gość mam pytanie do was.

Witam. Niedługo mam rodzic. Umówiłam sie z moim facetem tak że jak pojadę do szpitala to on sobie odpuści i nie będzie za bardzo szalał a ja jak wyjde to w domu przygotuje coś dla najbliższych. No i tu moje pytanie. Niedawno skończylismy remont nowego mieszkania więc będzie to jakby połączenie Pepkowego i parapetówy... Niestety nie mam pojęcia co zrobić do jedzenia. Pomyślałam że upieke kurczaka, zrobię jajka w majonezie albo sosie tatarskim, jakąś sałatke. I oczywiście jakas wędlina oraz ser. Co jeszcze? Będzie nas koło 6 osób dorosłych plus dziecko które ma sie urodzić.

Gość zxzxz
No dziecka liczyć do jedzenia nie musisz. ;) a tak w ogóle to po jakim czasie od wyjścia ze szpitala chcesz tą imprezę robić?

Gość tez przyszla
ja bym odczekała tak z dwa tygodnie;-) Albo niech on sobi zrobi pępkowe jak będziecie w szpitalu a parapetówka właśnie za 2 tygodnie. Bo z takim maluszkiem to średni pomysł imprezować. a i ty musisz do kondycji wrócic

Gość ło matkooooooo
kobieto ty martw sie żebyś miała lekki poród i dziecko było zdrowe a nie jedzeniem sie przejmujesz.

Gość mam pytanie do was.
To wychodzi dwa lub cztery tygodnie po terminie porodu ale nie wiadomo dokladniebo dużo zależy od tego kiedy urodze, czy wszystko będzie w porzadku itd. A muszę to dopasować do swojego partnera gdyż on w weekendy też pracuje a chce tak żeby on mial wtedy wolne.

Gość mam pytanie do was.
Porodem sie nie martwię bo gdybym miala ciągle o nim myśleć to chyba bym oszalała... No a co do zdrowia dziecka myślę o tym bardzo dużo i wiadomo że jeśli coś będzie nie tak przyjęcie sie trochę przesunie lub zostanie odwołane. Pepkowego mój nie chce robić jak ja będę w szpitalu bo pracuje a po za tym chce być przy mnie. Jak już to ze znajomym sobie po piwie wypije i to na tyle. Taka decyzję podjęliśmy razem i uznaliśmy że to będzie najlepsze rozwiązanie.

Gość mam pytanie do was.
Doradzi ktoś?

Gość dbfjhdbhfjbdjhfbh
wolałabym, żeby sobie chłopaki wypili pępkowe jak będę w szpitalu, niż żebym ja to miała po porodzie organizować

Gość aha123456
Ja Ci doradzę, po porodzie będziesz zmęczona i niedospana, że nie bedzie Ci się chciało nic szykować. Proponuję postawic wedline, pomidory ogorki do niej, jakies słodycze i zamowic pizze i to tyle. Nie wiem czy planujesz karmic bo wiadomo wtedy pizzy nie zjesz, mozesz ewentualnie przygotowac jakis barszczyk na wieczor z kupnymi uszkami. I tyle w temacie:)

Gość mam pytanie do was.
Nie będę tego szykować sama bo partner i jego mama mi pomogą... Pizza odpada bo oni za nia nie przepadają. Wolą mięso czy coś. A pieczenie kurczaka dużo wysiłku nie wymaga bo wystarczy przyprawic i Wstawic...