Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniawielkomiejska89

Wszystko jest nie tak, jak powinno być :(

Polecane posty

Gość aniawielkomiejska89

Nie dłuugo mój ślub, (w maju) a ja zamiast się cieszyć to siedzę i ryczę :( a bo to, ze denerwuja mnie przyszli tesciowie z ktorymi mamy zamieszkac, a to, ze przyszla szwagierka nie chce, żebym miala wieczor panienski, bo jej brat niby kawalerskiego nie bedzie mial, w rzeczywistosci wyjezdza z kolegami na piwo, ale ona o tym nie wie, a to to, a to tamto. Co mi jest ?

Gość bebnenraaaaaeth
nie wychodz za mąż bedzie tylko gorzej. tez przed ślubem miałam wątpliwosci ale wzielismy ślub a teraz niecąły rok po nim zastanawiam ise po co mi to było

Myślę że skupiasz sie na pierdołach...zupełnie niepotrzebnie. A co do mieszkania z teściami to odradzam :) mam miłych teściów ale wolałabym żyć o chlebie i wodzie za to na swoim...no ale jak tam sobie chcesz

Gość aniawielkomiejska89
To nie jest kwestaia tego czy chcę, czy nie, ale musimy, długo by tłumaczyć dlaczego, ale tak trzeba (chodzi o gospodarstwo)

Gość aniawielkomiejska89
to nie jest tak, że chcę, długo by tłumaczyć dlaczego tak musi być, dlaczego trzeba (chodzi o gospodarstwo)

Gość wygarnij jej
Czy szwagierka jest Twoja świadkową? Bo zwykle świadkowie organizują wieczór i dlatego ona nie chce Ci w tym pomóc,tak? Zmień świadkową, bo to nie ona powinna decydować. I jej zdanie wsadź sobie głęboko gdzieś. Co to ma znaczyć, że ona nie chce? a kim ona jest by sobie dawać prawo do rządzenia tym. Ze twoj narzeczony bedzie mial kawalerskie/piwo/popijawe w domu/klubie/ i czy w ogole nie powinno ja interesowac. I niech nie interesuje sie, bo cale zycie bedzie wami rzadzic. Moze z tesciowa trudniej dyskutowac, bo to osoba starsza i na tym tle zawyczaj male pole do manewru by wyperswadowac cos. Ale szwagierce to bym walila prosto z mostu zeby zajela sie swoim zyciem. I nie przejmuj sie glupia szwagierka. Przeciez to, ze ona powiedziala nie nie znaczy ze masz nie miec panienskiego co sie bedzie rzadzic.

Gość aniawielkomiejska89
Tak ona i moja siostra, i to moje siostry organizują, ona jest zaproszona