Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruuuudzielecxxxx

Pomocy!! Dwóch facetów, którego wybrać, aby nie żałować!? :(

Polecane posty

Gość ruuuudzielecxxxx

Mam 20 lat. 1,5 roku chodziłam z chłopakiem - nazwijmy go X, lecz od jakiegoś miesiąca przez zostaniem nie układało się nam. Widziałam tylko jego wasy, źle się nam rozmawiało, nie chciałam go calować, przytulać itd. Miałam ochotę z nim zerwać, a niedługo potem na mojej drodze pojawił się inny facet - Y. Zauroczyłam się w Y, był o wiele przystojniejszy od mojego faceta, dobrze się nam gadało, żartowało, bardzo się polubiliśmy itd. W końcu 2 tygodnie temu zerwałam z X, lecz niemal od razu zaczęłam się z tym źle czuć, czułam pustkę, zaczęłam mieć stany lękowe, chodziłam przygnębiona. Mieliśmy ciągły kontakt i po zerwaniu, nagle znowu dobrze zaczeło się nam gadać. Y 2 lata był nieszczęśliwie zakochany w innej dziewczynie, starał się o nią, lecz ona od niedawna ma chłopaka. Gada, że chciałby na nowo poczuć miłość, sugeruje mnie, przychodzi do mnie, obejmuje itd, raz zachowuje się, jakby mu na mnie zależało, lecz z drugiej strony... często nadal chyba tęskni na tamtą, ma z nią ciągły kontakt, jest zazdrosny o jej chłopaka, wkurza, gdy widzi ich razem, nadal chce się z nią spotykać, niby jako przyjaciel itd. Nie rozumiem jego zachowania. W dodatku 3 dni temu był u mnie mój były. Niby miało być normalnie, lecz zaczął mnie całować, przytulać, powróciły dawne "motylki", dobrze się nam gadało, byłam znowu uśmiechnięta, było jak dawniej. On bardzo chce do mnie wrócić, też znowu za nim tęsknię. Nie wiem jednak, co myśleć o Y. Jestem w kropce, jak się zachować?

Gość ruuuudzielecxxxx
Akurat to mnie nie obchodzi całkiem :/

Gość dusia ma podusia
zostań przy X, widać, że Cię kocha. Y wciąż myśli o tamtej i wygląda na to, że szybko mu nie przejdzie

Gość ruuuudzielecxxxx
Nie wąsy, wady, literówka się wkradła :)

Gość dusia ma podusia
hahahahahahaha ja też byłam przekonana, że chodzi o wąsy :D

Ruda , Do X czujesz motyki a to dobry prognostyk . Możę musicie za sobą zatęsknić żeby zaczęło się układać jak dawniej . Y moze byc pomyłką i nie tym czego oczekujesz i co wtedy ?

Gość je pierdziu, ale dylemat
przecież wiadomo, że weźmiesz " o wiele przystojniejszego"