Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kffeij

mezczyzni to zakaly -czemu sie z nimi wiazecie i rodzicie im dzieci?

Polecane posty

Gość kffeij

a potem przemoc ekonomiczna fizyczna i na dziecku:o biie zony zdrady przeciez to chleb powszechni co druga historia na kafe jest o zlym mezu w zyciu realnym nie lepiej, wszedzie rozwody kobiety to tez niezle ziółka ale mezczyzni bija je na glowe(i w glowe tez)

Gość Proponuje Ci się zastosować...
przykro mi, że miałaś takie bolesne dzieciństwo, ale słuchaj jeśli twój tata był taki, potem mąż, to nie znaczy, że każdy taki jest. Uwierz w siebie

Gość kffeij
tata? maz? haha kobieto otworz oczy http://www.edziecko.pl/rodzice/1,102740,13514501,Polskie_dzieci_swiadkami_przemocy_domowej___czesciej.html "Co 40 sekund jakaś kobieta w Polsce doświadcza przemocy, co 2,5 doby któraś ginie z powodu "nieporozumień rodzinnych". Co 7 minut policja przyjmuje zgłoszenie o przemocy w rodzinie, a dzieci są świadkami 60 proc. takich zdarzeń. "Ślady zostają na całe życie" - mówi prof. Mellibruda."

Gość kffeij
"Co 40 sekund jakaś kobieta w Polsce doświadcza przemocy, co 2,5 doby któraś ginie z powodu "nieporozumień rodzinnych". Co 7 minut policja przyjmuje zgłoszenie o przemocy w rodzinie, a dzieci są świadkami 60 proc. takich zdarzeń. "Ślady zostają na całe życie" - mówi prof. Mellibruda. "

Gość ona i ona :)
ja sie nie wiaze i nie rodze zadnemu facetowi dzieci, jestem w zwiazku z kobieta i jestem bardzo szczesliwa

Gość kffeij
x

Gość bez faceta nie da sie zjsc w
ciaze,a ja zawsze chcialam dziecko.pozatym,ze u nas roznie to musze cie rozczarowac przemocy nie ma.a jak byloby b zle to wracam do rodzicow i tyle

Gość Proponuje Ci się zastosować...
dziewczyno otwórz oczy, jeśli ktoś by napisał w internecie, że możesz się myć raz w tygodniu zastosowałabyś się? Albo że dziecko najlepiej wychowuje się w piwnicy? Eh widzisz jeśli się coś czyta trzeba zachować rozum, którego Ci brakuje, mam wrażenie że ktoś Cię bardzo skrzywdził, współczuję Ci, i szkoda mi, że Ty i Twoje dziecko żyjecie w takich warunkach

Gość kffeij
ani meza ani dziecka nie mam ale owszem obserwuje liczne takie historie wokol, dziwne ze ty taka slepa jestes

Gość kffeij
x

Gość kffeij
/