Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

jaki najlepszy portal randkowy dla prawiczka i dziewicy ???

Polecane posty

a sa takie portale? slyszalam jedynie o portalu przeznaczeni jak dobrze kojarze nazwe tam sa ludzie z jakichs srodowisk katoolickich wyznajacych zasade, ze seks to dopiero po slubie nie wiem czy tego szukasz

Tamari nie ja jestem ateista chodzi mi o taki portal gdzie beda tacy mniej i bardziej doswiatczeni i mniej i bardziej ladni i nie beda sie nabijac

Gość je pierdziu, ale dylemat
bleblak, liczyłeś już kiedyś ile tematów z tym pytaniem założyłeś?

bleble mysle, ze nie ma tego rodzaju portalu bo trafialby w jakas nisze a portale sa poprostu dla singli czy szukajacych wrazen tam juz weryfikujesz kto Ci odpowiada

Na każdym portalu są tacy ludzie.

Gość skończ zakładać topiki
:/

Gość Zuzanna Amelia & 11
Ble Ble - bedziesz podrywal ?

Gość fDSG?S
A sam jesteś prawiczkiem, że szukasz dziewicy?

Gość sssasd
ddasd

Gość taki jeden facet 28
ble ble ..pomalutku powolutku ..gdzie ci tak spieszno ?

Gość golabi
Nieprawda Tamari, że wszystkie portale są po prostu dla singli i nie mają sprecyzowanej grupy docelowej. Przecież są portale stricte erotyczne, gdzie znajdziesz towarzystwo na seks, są portale dla niepełnosprawnych, dla katolików, dla szukających na poważnie. Duże jest tych różnych grup. Fakt, są też takie ogólne portale, ale moim zdaniem lepsze są te wyspecjalizowane. Natomiast czy jest jakiś konkretny portal dla prawiczków i dziewic? Nie słyszałem, prawdę powiedziawszy, ale śmiać się na pewno nie będą z takich osób na mydwoje czy innym poważnym portalu. Wiem, bo sam tam jestem i widzę, jacy ludzie zakładają tam konta. I na pewno nie ma tam typu napinaczy, którzy to nie wiadomo czego nie osiągnęli w życiu i nie wiadomo ile kobiet już mieli. Jak ktoś jest normalny, to i drugiego będzie traktował normalnie i nie na podstawie tego czy ten jest prawiczkiem czy nie.

Ble Ble w dzisiejszym twoim temacie (skasowanym) zadałem ci pytanie czy to prawda że byłeś w zakładzie psychiatrycznym? Jeśli tak to co się stało? Mam koleżankę która również tam przebywała choć jest naprawdę sympatyczną aczkolwiek na swój sposób zwariowaną osobą.

Powiedz coś więcej. Moja koleżanka była tam bo dostała bzika gadała do ściany sama do siebie, wiesz, a ty zgłosiłeś się tam profilaktycznie czy w celach spacyfikowania?

no tak odbilo mi i leczylem sie tam na rozne zeczy wumie dobrze ze tam trafilem i teraz jest dobrze :)

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcesz usłyszeć jak jęczy albo jak mam mokro ? Mam na imię Martyna i 21 lat, moją fotkę znajdziesz na http://sextelefon.top/ .Musisz do mnie zadzwonić i wtedy się zabawimy tak na maxa że tryśniesz gorąca spermą .

Gość gość
jaki najlepszy portal randkowy dla prawiczka i dziewicy ??? x Polecam ofiarylosu.pl

Gość gość
najlepszy portal dla prawikow - redtube:)