Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana :(:(

hazard , pomocy , gdzie się udać

Polecane posty

Witam, właśnie się okazało, że mój szwagier jest hazardzistą. Wiem, że musi zacząć od terapii. Jesteśmy z Warszawy. Proszę poradźcie, gdzie mamy się udać po pomoc. Z góry dziękuję za pomoc.

Popytaj chociażby w zwykłej przychodni, tam was pokierują. Ale jak w każdym uzależnieniu nic nie poradzisz, sam musi się do tego przyznać i przede wszystkim musi chcieć podjąć terapie.

dziękuje za informację. Teoretycznie chce się leczyć. Tylko nie wiem na ile to prawda. Dopiero teraz do nas dociera co się stało i jakie niesie zagrożenie w przyszłości. sam jest przerażony tym co się stało. Dotarło do niego ( tak nam się wydanie) co się stało i teraz chce stawić czoło tej sytuacji. Sam sobie nie poradzi, dlatego szukamy pomocy.

Dokładnie sam sobie nie poradzi, to straszne uzależnienie, zresztą jak każde. Byle tylko wytrwał bo ciężko z tego wyjść. Znam hazardzistę i niestety po kilku spotkaniach zrezygnował z terapi.

Dlatego szukam informacji , znaleźć kogoś kto to wszystko przechodził, jak zacząć leczenie , aby tego nie spalić. On pewnie myśli, że da radę i nie będzie grał, ale tak nie jest. Potrzebna mu się pomoc. Straszne uzależnienie........