Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie jest moje zdanie! :D

Wyspiarze (Irlandczycy i Brytyjczycy) są bardzo przystojni!

Polecane posty

Gość Takie jest moje zdanie! :D

:D:D:D:D:D:D

Gość zalezy ktorzy
Sa wsrod nich zarowno pokraki, dziwolagi, kaszaloty jak i przystojni faceci.

Gość kornalllllaa
O! Jeśli chodzi o dziwolągi to wśród Angoli to raczej norma :O:P

Gość pomoge jak masz pytania
to chyba normalne, ze w kazdym narodzie sa przystojniacy i buraki

Gość anna bellaa
najbrzydsi: ­ 1. exe-quo Anglicy i Irlandczycy 2. Szkoci 3. Walijczycy

Gość ciapackie gofono+cenzura hey
ciapoki sa naj-ochydniejsze i murzyny(wyjasnienie w fotkach)

Gość anna bellaa
ciapackie gofono+cenzura hey - to logiczne, że czarnuchy są tragiczne, ja gardzę kretynkami które się wiążą z małpami z afryki czy innymi muslimami z azji, ale temat jest o rodowitych wyspiarzach a nie emigracyjnych gównach.

rodowici wyspiarze?hmm,polczyny juz jak sie lacza dziura,to z rodowitymi brytolami ?to zwyczajne niziny spoleczne,jak ma dom po rodzicach,to juz sukces.a tak na krotki dystans to polki sa fajne,tanie i latwe-dla angoli niby przystojnych.kto tu byl,jest to,to wie!

ale pisza moj "anglik"a oni polish slut,kazdy chce miec polke,kazdy,ale nie o to chodzi,chodzi o to,ze kazdy moze miec polke,nie "Polke"polek co sie tak nazywaja jest masa Polek niestety malo mowie,jak ma dom po rodzicach ten jej wyspiarz to juz cos,ale 99% to nieudacznicy co wynajmuja pokoj..zreszta jak i Ja,ale byc nikim we wlasym kraju?no sorry...tu sa jakiesmozliwosci

Gość anna bellaa
ciapackie gofono+cenzura hey - ja preferuję tylko BIAŁYCH mężczyn, najlepiej europeiczyków, a jak widzę jakąś białą debilkę z czarnuchem tudzież ciapatym to sobie myślę, że najlepiej by było jakby ona żyła z nim w jego kraju, bo ja nie chcę aby tu był sprowadzany ten syf. i gdyby nie naiwne białe kobiety (bo tu nie chodzi tylko o polki) to dziś nie byłoby takiego napływu islamu. oni wykorzystują białe kobiety, w ten sposób dostają TU azyl, w ten sposób poszerzają swoją obrzydliwą wiarę, bo bachory też muszą wyznawać islam (pomijam fakt, że w naszej wierze również dziecko musi wyznawać katolicyzm, ale tego już naiwne kretynki nie wiedzą bądź wstydzą się to powiedzieć swojemu habibi) a najlepiej gdyby kobieta też zmieniła wiarę na islam, i w ten oto sposób europa umiera, te ścierwa stawiają tu meczety i jeszcze się cieszą. boże jak mnie taki jeden z drugim zaczepia to gonię ich jak psy, nie zniżę się do poziomu niektórych kobiet, bo stać mnie na normalnego faceta. i nie, nie mówię, że jestem nacjonalistką i chcę tylko Polaka, broń Boże, ale nie potrzebuję w domu małp takich jak czarnuchy z afryki czy z azji.

Gość macademian oil
"najlepiej europeiczyków" Ty sie najlepiej weź za słownik poprawnej polszczyzny baranico :D widać jakie elementy tu piszą :D

Gość anna bellaa
europejczyków! ku­rwa! :D ten błąd był nieprzypadkowy, chciałam jedynie sprawdzić waszą czujność :classic_cool:

Gość macademian oil
http://pokazywarka.pl/g5blci/ Darling.I Lowe.Ju... http://youtu.be/Ah8dhqQvZ8E . Obca / Die Fremde (2010) http://youtu.be/WPzYmxz6Ga0 "Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. "exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym

Gość Rebeka :P
Irole nie są zbyt atrakcyjni :D ale to złote chłopaki ;) mają to coś czego Polskim mężczyznom brakuje :P

Gość gugugugggg
rebeka- zgadzam sie! moze dlatego ze Irole musza czyms nadrobic (zazwyczaj poczucie humoru maja i szanuja swoje kobiety) a taki polaczek to mysli ze jest mister swiata a w rzeczywistosci ma lysy szeroki leb ktorego nie widzi :D

Gość Rebeka :P
Hahaha :D Dokładnie, Polak myśli, że jest Panem Świata z tym swoim okrągłym jak księżyc w pełni łbem, brakiem manier i roszczeniową postawą względem kobiet :D Ale ja sobie nie pozwolę być jakimś polaczkowym popychadłem, nigdy w życiu nie będę dla nikogo służącą, dlatego moim wybrankiem jest cudowny wyspiarz :) I jest on rasy białej! Żeby nie było żadnych docinek, że z Arabem czy innym Pakistańczykiem się związałam! ;)

Jedyni czegos warci Polacy ktorych tu poznalam to ci, ktorzy przyjechali tu jako dzieci lub ci, ktorzy przyjechali tu juz z rodzinami (tacy okolo 40tki). A takie szczyle i dresy z patologii (brytyjskie odpowiedniki to chavs) ktorych widac na kilometr to zauwazylam ze maja najwieksze mniemanie o sobie :D Wyspiarze sa przystojni, ale to nie uroda jest najwazniejsza. Duzo wazniejsze jest poczucie humoru i to jak odnosza sie do innych ludzi.

Gość ęce pęcę w której...?
charmsy wyspiarze przystojni???? 0 hahahaha żart dnia :D 0 przystojni hahahaha :D 0 są zabawni i ciepli ale piękni to oni nie są, zwłaszcza tak jak i polacy, którzy nie mają ani wyglądu ani inteligencji ani kultury ;)

Gość ęce pęcę w której...?
*zresztą tak jak polacy ;):D

z moich obserwacji wynika, ze polacy maja niewiadomo jakie mniemanie o sobie (ze madrzejsi, przystojniejsi i cwansi) a poza tym nie kazdy ale ogromna wiekszosc bardzo kontroluje swoje kobiety ('bo baba ma sluchac').

Gość Anna Maria o Polakach:
Polacy to jakiś ponury żart i tyle w temacie. Wstyd mi za te parchy za granicą, zero kultury, do tego drą te pijackie czerwone gęby i wszędzie słychać tylko "ku­rwa" :O

Gość Rebeka beka haha
http://pokazywarka.pl/g5blci/ http://www.msfera.pl/gdzie-wypoczywa-twoja-zo na.html Darling.I Lowe.Ju... http://youtu.be/Ah8dhqQvZ8E . Obca / Die Fremde (2010) http://youtu.be/WPzYmxz6Ga0 "Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. "exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym"??www.religiapokoju.blox.pl www.euroislam.pl/

Gość Rebeka beka haha
masakra.sa brzydale ze choj!!a ich kobiety to totalna pozrazka.sa przystojniejsi od Polakow,ale ich jest tu prawie 60 milionow Polakow milion.haha kto tu byl to wie

"charmsy wyspiarze przystojni???? 0 hahahaha żart dnia 0 przystojni hahahaha 0 są zabawni i ciepli ale piękni to oni nie są," Widocznie widujemy innych ludzi. Taka jest moja opinia, ale cieszę się że tak się usmialas. Ja swojej opinii nie zmienię bo codziennie widuje więcej atrakcyjnych facetów niż tych nieatrakcyjnych.