Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia57

Którą koszule wybrać?

Polecane posty

Gość eny
ja bym wybrała niebiesko białą :) będzie pasować do wszystkiego :)

Gość kossa na kamień
ta ktora ci sie bardziej podoba

ja bym wziela ktoras z tych mocniejszych kolorow bo tamte to jak jakis stare wygladaja i niebieska najladniejsza i do wszystkiego bd pasowac

Gość kskjsjs
Ja bym zadnej nie brala,sa pewnie z poliestru,bedziesz sie strasznie pocic,lepiej zainwestowac i kupic porzadna koszule a nie taki badziew

Gość Marta,23
zalezy jaka masz karnację i kolor wlosow??????????? i to do jakiego stroju chcesz ją dopasowac... Te fotki napewno nei oddają ich prawdziwej barwy...Zwsze w realu sa ciut inne... 1.Pudrowa-odpada,jest zbyt wyblakła,nietwarzowa,ten bęz jest taki dziadkowy... 2.turkusowa-piękna,dla kobiet z ciemnymi wlosami,chociaz z blondem tez....to bardzo fajnie mozna ją skompinowac z wieloma ciuchami....:) 3-zielona -ładna,soczyscie wiosenna,dla rudowlosych 4.Blekitna-zbyt ordynarna,kontrastowa i krzykliwa-dla jasnych blondynek 5-orangowa-jrobocza-jak faceta z budowy 6-chabrowa jak stara flanela ze szmateksu 7-rozowa,unowersalna,ciepla delikatna dla kazdego typu..... Ja bym kupila turkusową i rózową :) 5 zl za poradę :p

Gość Asia57
moja koleżanka kupiła w tamtym tygodniu koszulę na tych aukcjach i jest zadowolona, więc mysle ze będize w porządku. tylko nie mogę się zdecydować na kolor, skłaniam się do niebieskiego

Gość mn vnmv
ta d jest ładna miętowo biała

Gość mn vnmv
miało być błękitno biała