Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatów nie lubię

kobiety w związkach

Polecane posty

Gość kwiatów nie lubię

myślicie o innych mężczyznach? Bardzo kocham mojego faceta i nie planuje w zadnym wypadku go zdradzac ale dzisiaj w autobusie zainteresował mnie pewien facet bardzo przystojny z wyglądu, wysoki ładnie pachniał i zwróciłam na niego uwage. Zdażyło mi sie to pierwszy raz od kąd jestem z obecnym partnerem. Czy wam tez i jak czesto zdaza sie zwrocic uwage na innego??

Gość pytajacammmmmmm
Nie. Nikt mi sie nie podoba oprócz mojego i od 9ciu lat na nikogo uwagi nie zwrocilam. Ale są pewne perfumy które powodują u mnie spazmy. Niewazne czy u starego dziadka czy mlodego faceta. Na sam zapach mam nogi jak z waty.

Gość kwiatów nie lubię
no właśnie tamten facet miał świetne perfumy, dobrze dobrane :) i na dodatek był taki wysoki :) I w pierwszej chwili jak zwrocilam na to uwage pomyslalam szkoda ze M nie jest tak wysoki :)

Gość pytajacammmmmmm
Master nie. Ale lubimy wsadzać hak z wieszaka w odbyt i wyciągac z niego jelito takim psycholom jak ty :)

Gość kwiatów nie lubię
no wlasnie master, spotkaj sie z nami to zrobimy ci tak jak pisza pytajaca :) ach to pocieszylyscie mnie troche :) bo jak sie na tym złapałam to mi sie dziwnie zrobiło ...

Gość kwiatów nie lubię
mam nadzieje ze jeszcze na niego kiedys trafie to zaproponuje mu wtedy male obciaganko z polykiem... mysliscie ze to dobry pomysl, zdarzalo sie wam cos takiego? :-)