Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwonaa

Miłość do sponsora (?)

Polecane posty

Już ponad 2lata temu z nudów weszłam na czat i tak zaczęła się Nasza znajomość. Teoretycznie miało to polegać na sponsoringu jednak nigdy między nami nie doszło do zapłaty za spotkanie, sprawienie sobie przyjemności (jestem jednak jeszcze dziewicą). Teraz nasze relacje wyglądają inaczej, nie wracamy do tego jak sie poznaliśmy, jest Mu nawet wstyd za to, mi również. On jest dojrzałym mężczyznom z małym dzieckiem po rozwodzie ja jeszcze nastolatką (18 lat)jest między nami jedenastoletnia różnica wieku. Jednak jemu ani mi to nie przeszkadza. Widujemy się dość rzadko jednak wiemy o sobie bardzo wiele. Dużo piszemy ze sobą. żadnemu innemu mężczyźnie nie pozwalam się dotykać w taki sposób jak jemu, Już w trakcie pierwszego spotkanie moje serce mocniej do Niego zabiło. Jednak On jeszcze o Tym nie wie, chciałabym mu o tym powiedzieć lecz boję się, że weźmie mnie za jakaś głupią małolatę i strace z Nim kontakt. Chciałam mu o tym powiedzieć, ponieważ wydaje mi się, że On też może coś do mnie poczuł. Mówił mi na ostatnim spotkaniu że obawia się swoich uczuć, bo nie może nad nimi zapanować i ich zaplanować, że jestem wspaniałą kobietą i strasznie dojrzałą jak na ten wiek, że nie chce mnie skrzywdzić, wierzy mi, ufa. Kilkakrotnie niby na żarty mówił, że mi się oświadczy tylko musi troche jeszcze poczekać. Nie wiem co o tym myśleć czy wyznać mu swoje uczucia lub jak moge go w sobie rozkochać bądź skłonić aby On mi powiedział co do mnie czuje. Proszę pomóżcie mi.

Gość stefano333
strac z nim dziewictwo. na pewno sie ucieszy i pojdzie po nastepną ;) dziecko drogie co Ty wyprawiasz? do ksiazek nauki a nie obmacywac starszych facetow !

stefano333 nawet gdybym chciała stracić z Nim dziewicto On mi na to nie pozwoli ot tak i jestem tego pewna jak niczego innego, ponieważ rozmawialiśmy o tym. A o moją edukacje się nie musisz martwić, nie narzekam na nią i bardzo dobrze mi idzie :)

Gość proste jak walenie
pewnie że nie pozwoli, w końcu każdy facet wywali chętną nastkę z łózka:)

Gość pisze szczerze
zakoncz jak najszybciej te chora relacje!

Gość schizyfrenia
Lol nie pozwoli? On Cie bajeruje. zrobi z ciebie przykladna kochanke ale najpierw musi cie rozkochac w sobie. Sory ale nie ma takiego czegos jak oswiadcze sie pozniej. Jak sie chce to sie oswiadcza. termin slubu to juz inna sprawa. Nawet majc zone moge sie oswiadczyc innej bo to moja deklaracja wobec niej. A rozwod i inne sprawy tylko odwlekaja termin slubu ale nie ograniczaja deklaracji. Ps jak pisalas mial byc sponsorem ale czuje ze bedzie mial za darmo jak to dobrze rozegra. A uwierz mi ze w tym wieku jestes jeszczwe glupia i naiwna po mimo ze pelnoletnia za kilka lata bedziesz sie smiac ze swojego podejscia do zycia i "inteligencji". Obys tylko nie plakala i nie zalowala

Gość Heniu
Normalny facet nigdy nie zaufa 16latce szukającej sponsora, choćby padała potem krzyżem i deklamowała objawienie pańskie. Tym bardziej, że on jest po rozwodzie, myślisz, że ożeni się drugi raz? I ciekawe, co on przez te dwa lata robił? Myślisz, że z nikim się nie spotykał? I co tak naprawdę o nim wiesz? Nic. Dwa lata jakiś dziwnych podchodów, ani on nie jest szczery ani ty. Dawałbym jakieś szanse, gdybyście poznali się w innych okolicznościach, na więcej niż romansik bym nie liczył a i tutaj możesz się rozczarować.

Gość wiosenna ola
Ty, zakochana, ale masz klapki na oczach, w żadnym NORMALNYM związku nikt nie rzuca takich głupawych tekstów, to jest bajerowanie!!! Obudź się księżniczko.

Gość jak to nie ma czego?
stare prowo, wstydź się

Głupia małolata, której starszy gość zrobił siekę z mózgu.