Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marciin1930

czy to było samobójstwo ?

Polecane posty

roztałem sie z dziewczyna ale chcialem wrocic do niej, spotkalismy sie i rozmawialismy i nic to nie dawalo w koncu pod wlywem emocji i braku argumentów wyciagnolem noz i przylozylem sobie do serca łapiąc ja za reke zeby złapala noz i mowiac jej zeby ona to zrobiła bo ja nie potrafie a zyc bez niej nie moge. czy to była próba samobójcza ? czy to bylo normalne?

sory ale nie moglam sie powstrzymac :) no raczej chciales pokazac jej jak ci bardzo na niej zalezy ale mysle ze tez cos masz z glowa nie tak :)

Gość hahahahahahahahahahahahshahaha
Jaki romantyk

dzieki;) bardzo mi zalezy chce pojsc dla niej do psychologa ale nie wiem czy powinienem o tym mu powiedziec???

problem jest w tym ze ona to odebrala ze ja chcialem jej zrobic krzywde i teraz sie mnie boi, jesli bym poszedl do psychologa powiedziec mu o tym zdarzeniu ??? boje sie wezmnie mnie za psychola i odesle do wariatkowa... nie wiem co o tym myslec

psycholog na pewno ci pomoze i nie wstydz sie jemu o tym mowic bo on na pewno ci nic zlego nie zrobi tylko ci pomoze

tak wiem ale podobno psycholog moze jesli uzna mnie ze cos jest nie tak wyslac na przymusowe leczenie a tego nie chce chyba nikt. ponadto ostatnio starsznie ja nekam dzwonie do niej kilkadziesiat razy dzinnie i pisze sms. co chyba jest jednk nie tak ????

bardzo chce ja odzyskac i nie wiem co moge zrobic dlatego próbuje wszystkiego z marnym skutkiem;( ostatnio do niej pojechalem ale mnie wyrzuciła z domu:(. nie odbiera a jak odbieerze to traktuje mnie gorzej niż szmate do podłogi co robic skoro nie moge pzestac kochac i nie chce przestac??

to w takim razie musisz sobie ja odpuscic. widocznie ona juz cie nie kocha tak jak ty ja. niestety takie jest zycie. daj jej spokoj bo i tak nie worcicie do siebie patrzac po tym co piszesz

nie stety nie zgodze sie z tym i bede dalej próbował. Jesli nie mam nic nie mam nic do stracenia, powiedziec psychologowi o tym nozu czy lepiej milczec ?

Gość dix ae
debil...

Ale zrozum to, tez mialam chlopaka rozstalismy sie a on mnie nekal chyba przez pol roku zebym do niego wrocila itd bylam z nim to myslalam ze jest normalny a to co potem sie dzialo to byl szok. nie znalam jego z tej strony. I nie wrocilabym do niego juz nigdy. Tak samo pewnie mysli twoja była. Po roku sie do siebie odezwalismy i teraz tylko sie kumplujemy. I tak jak wrocicie do siebie to nie bd tak jak dawniej bo ona bd pamietala ze nie dawales jej spokoju i ta akcje z nozem a dla malo ktorej dziewczyny takie rzeczy odpowiadaja. Wem ze ja kochasz i bd ci trudno sie z tym pogodzic ale moze jakas inna dziewczyna ci pomoze w tym ;) a masz cos do tracenia bo przez takie zachowanie ona juz nigdy moze sie do ciebie nie odezwac

Gość uztv
nkiuzt

sam napisales ze traktuje cie jak szmate do podlogi wiec na co liczysz?? osoba ktora kogos kocha nie traktuje tak tej drugiej osoby. Ogarnij sie i daj jej spokoj bo bedzie jeszcze gorzej!