Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ciężko jest lekko żyć...

JESTEM W KROPCE>>>KTOŚ PORADZI ???

Polecane posty

Gość Ciężko jest lekko żyć...

Mam pewien problem, mianowicie od dłuższego czasu pracuje tzn. bardziej można to nazwać dorabianiem gdyż nie jest to praca na stałe tylko na takiej zasadzie że jak jest coś do roboty to dzwonią i każą przyjść a jak nie to siedzę w domu. Od niedawna zaczełam intensywne poszukiwania stałej pracy, roznosiłam CV do prawie każdego napotkanego baru, restauracji, pizzerii, sklepów w moim mieście z myślą a nóż widelec może akurat ktoś kiedyś się do mnie odezwie i tak też właśnie sie stało w czwartek zadzwonił do mnie pan z jednej z pizzerii w której złozyłam CV kazał przyjechać na rozmowe. ok. przyjechałam . Z całej rozmowy wywnioskowałam że zostałam przyjęta. tylko że on musi ustalić dla mnie grafik i że zadzwoni do mnie w poniedziałek lub wtorek. no chyba że uda mu sie zrobic to wcześniej to zadzwoni w niedziele i wtedy zacznę już od poniedziałku. Mój problem polega na tym że w piatek dowiedziałam się ze w po weekendzie mam przyjść do tej pracy gdzie dorabiam a z tej pizzerii szef jeszcze się do mnie nie odezwał. Nie wiem co robić bo jak odmówie w tamtej starej pracy to pózniej moge nie mieć już powrotu jakby tu nie wypaliło ale znowu jak bym poszła to w każdej chwili może zadzwonic z pizzerii bo powiedziałam ze przez cały tydzien jestem dyspozycyjna... CO ROBIC??? :(:(:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować