Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfus92

żel wybielający zęby

Polecane posty

Gość smerfus92

Hej chciałabym jakoś sobie wybielić zęby, zastanawiam się nad tymi pastami wybielającymi dostępnymi na naszym rynku, każda paska ponoć jest skuteczna i po 14 dniach wybiela zęby i efekt jest widoczny. Jak uważacie jest to prawda? Wybiela ktoś w ten sposób zęby? Pytałam mojej pani stomatolog. Poradziła elmex. Pasta w żadnym razie nie zdała egzaminu. Próbowałam także blend-a-med, colgate, aquafresh i wiele innych. Z żadnej nie byłam do końca zadowolona. Teraz znalazłam na internecie żel który przy użyciu aplikatora wybiela zęby. Nigdy o nim nie słyszałam nazywa sie idol white http://www.vitalab.pl/288,idol-white.html i reklamuje go kim kardashian. Może miał ktoś doczynienia z żelem wybielającym i mógłby mi doradzić czy to jest dobry pomysł. Nie chce znowu wyrzucić pieniędzy w błoto szczególnie, że to nie jest tani zakup :(

Gość trulka
używałam takiego żelu, nie pamiętam jak sie nazywał. Kupiłam go w aptece co prawda kosztował ok 50 zł ale byłam zadowolona z efektu. aplikuje sie go raz lub 2 razy dzienie. efekt jest tez dość długotrwały