Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dianaaaaa

Co zrobić żeby lepiej się poczuć, żeby mi przeszło ? ;/

Polecane posty

Gość Dianaaaaa

Do południa zrobiłam sobie za mocną kawę - 4 czubate łyżeczki, takie dosyć duże. I teraz się źle czuję, tzn. nie moge usiedzieć w miejscu, normalnie aż się trzęsę po tej kawie, chociaż juz tyle godzin minęło, cały czas jest mi gorąco i tak dziwnie ogólnie ;/ Czy jak może pójde zwymiotować czy to coś da ? Bo naprawde źle sie czuje po tej kawie, co zrobic

Gość jak masz
to zaparz sobie melise niby uspokaja tych wrazliwszych a jak nie to jest chociaz moczopedna

Gość A może to jest po prostu
Jeżeli masz taką możliwość, wyjdz na powietrze, oddychaj głęboko! Kto to słyszał pic taka ilość kawy jednorazowo.Pewnie podskoczyło Ci ciśnienie! Żeby złagodzić ten stan dobra jest zielona herbata.Na przyszłość zastanów się, nie wszystko co dużo jest korzystne dla zdrowia.

Gość xsvxsvdg
meliska dziecko uspokaja po ladnych kilkudziesieciu dniach od przyjmowania a teraz pozostaje picie picie i jeszcze raz picie wody i szczanie

Gość xsantrypa
- tak - jak mozesz to wyzygaj - wloz dwa palce w gardlo , nachyl sie i fruuuu ... -ja tak robie z trucizna, pozniej napij sie herbatki na spanie i bedzie wszystko dobrze ...

Gość xsantrypa
NO I CO - LEPIEJ JUZ ?

Gość GAMBA-STAR
noooooooooo i co NIE ZYJESZ ?

Gość xsantrypa
chyba juz nie ...