Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona juz tym wszystkim....

MojA wtrącająca się w zycie matka!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam 22 lata i wtrącająca się do mojego życia matkę!!!! ostatnimi czasy spotykalam sie z pewnym chłopakiem, zakochalam się niestety i poszłam z nim do łóżka...on związku nie chciał, po prostu uległam jego wplywowi i czarowi;/ wczoraj pisałam smsy z moją siostrą w których się jej zwierzałam że kocham go, ale nic z tego nie będzie i tak, że jeszcze 2 dni temu lezeliśmy tu razem w łózku i ku... jego mać (sory za przeklony ale nerwy mi puściły) przeczytała to matka!!! Ona wiecznie przeszkuje tel mojej siostry jak i mój, zero prywatności w tym domu!! Od razu zadzwoniła do mnie i zaczęła się wydzierać że jestem latawicą, że mam jej wszystko powiedziec skąd go znam, skąd takie wzorce wziełam przecież mnie tak nie wychowała... nic do niej nie dociera! ja się po prostu zakochałam i mu uległam, wiem że jestem naiwna ale to koniec, wczoraj mu zakazałam kontaktowanie się ze mną... co mi poradzicie w tej sprawie????? Dlaczego bedąc dorosła mam się tłumaczyć matce z takich rzeczy??? Przecież nie jestem małym dzieckiem a każdy popełnia błędy do cholery!

Gość 432424
Postaraj się jak najszybciej wyprowadzić

dzięki za rady !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiem o tym...wyprowadzka na lato. niech tylko skończę studia

Gość eureka;;;;
szczerze to nie wiem co ci poradzić, w sumie mam podobnie co prawda nikt mi nie grzebie po tel a każdy mnie w domu traktuje jak małe dziecko i wszystko chce wiedziec...masakra

Gość asdewq
nie mozesz sobie zalozyc blokady ekranu kodem ktory tylko ty znasz :)

Gość do mnie...
wtrąca się nie tylko matka ale i jej mąż, gdybym miała pracę zostawiłabym tą bandę a tak? musze tkwić w tym wariatkowie, mam 53 lata

Gość Tinka, Tinusia
uciekaj z tego domu! Ona Cię wykończy !!! To jakaś świętoszka co chodzi 4 razy w tygodniu do kościoła ?

Gość Tinka, Tinusia
powiedz mamie żeby nie wykręcała numerów. Postaw się i powiedz twardo że jesteś dorosła i masz prawo spotykać się z kim chcesz i spać też masz prawo z tym z kim chcesz. Jak miałam 18 lat miałam podobną sytuacje. Na 3 dni powiedzmy "uciekłam z domu" i spałam u kolegi". Rodzice wiedzieli gdzie jestem bo napisałam im kartke. Gdy przyszłam matka wyjechała do mnie z pretensjami gdzieś Ty była? itd.. "Mamo jestem dorosła " -powiedziałam