Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Los Desperados 66666

Dlaczego tego typu kobiety nie chcą się szybko umawiać....

Polecane posty

chodzi mi o kobiety z Sympatii np ....a niby piszą że na stałe szukają kogoś..?? no żałosne to

Gość kossa na kamień
bo pissza na sympatii miedzy praniem dziecku kaftanikow a przygotowywaniem rodzinie kolacji jako odskocznia od szarzyzny :P, :p, :P

Olać Sympatię. Teraz będę działał w realu, chociaż jak na razie myślę o mężatce.

no ja wiem ale są takie co nie mają dzieci i tez tak robią

LoOoOser - a jakie jest twoje zdanie o sympatii....bo ja jestem tu tydzień i rozczarowany jestem jak chuj

Gość Clematis;
"tego typu kobiety..." czyli jakie?

Ja też jestem mocno rozczarowany Sympatią. Byłem dwa razy, raz bez zdjęcia i ostatnio ze zdjęciem. Po miesiącu. Dostawałem wiadomości i oczka od dziewczyn, które mi się nie podobały. Te najfajniejsze albo nie odpisywały, albo byłem za młody/za stary. A podejrzewam, że za biedny. Kobiety na Sympatii, te ładne, dostają masę wiadomości od facetów. Więc jak ktoś jest mega przystojny, do tego ma wyższe, dobrze płatnąpracę i zdjęcia z różnych miejsc świata itp. to może i mu się coś uda z ładną dziewczyną. Ale jak nawet jesteś fajny, ale np. nie bogaty, to i tak ciężko. Pisałem z dwiema, trzema w miarę fajnymi z wyglądu, ale to po prostu chyba nie było to. I też albo za bardzo imprezowe, albo jakieś nieogarnięte. Myślę, że lepiej szukać w realu. Podejdziesz do dziewczyny i zagadasz na ulicy, czy w sklepie to będzie chociaż duży plus za odwagę. Poza tym możes zrobić wrażenie, uśmiech, spojrzenie w oczy. A na portalach to wybierają jak księżniczki. Może niektóre tylko kolekcjonują oczka.

Poza tym jak dziewczyna jest atrakcyjna i fajna to ma kolejkę chętnych w realu. Po co by tam siedziała?

tylko że ani tu ani tu poznac nie mogę ;/

bo gdzie niby mam poznać

nie potrafię np w pracy i na dyskotekach.....najbardziej wychodzi mi sam na sam

Mnie też. Zagadywałem do kobiet, które znałem trochę z widzenia, i jak sięw nich zauroczy łem to zagadywałem. A czasem bardzo łądne dziewczyny się uśmiechały, ale widziałem je raz w życiu i wtedy nei zagadałem.

wiesz.... piszę trochę z taką 2 lata starszą rozwódką i z 2 dzieci....tylko że chyba ona nie chce już dzieci a poza tym wgl mało kiedy na gg jest przez nie....chyba jesteś starszy ode mnie to chętnie wysłucham co powiesz ...a ty pakował byś się w to

Jakbym się zakochał, to pewnie tak. Ale bym jej powiedział, że mogę chcieć dzieci. Nie pisz na gg, tylko umów spotkanie.

tylko że gada że mało kiedy czas ma...jak każda....i wkurwiające to sie robi ;/;/;/

teraz mam wakacje - wróciłem z Niemiec po 7 miesiącach ok 2 tygodnie temu....

Gość Ja nie wiem jak wy to
robicie, ja mam odwrotny problem każda chce się umawiać na spotkanie, często od razu, i znalazłem tam ostatnio fajną dziewczynę i się z nią spotykam co jakiś czas ja 29 ona 26, kilka innych pań chciało się jeszcze ze mną spotkać ale teraz musze im odmówić, więc jaki macie problem. Panie nalegają na spotkania.

to jak ty to robisz kurwa.....chyba że jesteś przystojny jak model i masz fotki z BMW i różnych zakątkach świata to sie kurwa nie dziwie ;/

Gość taaaaa na pewno
Chwalić to się każdy potrafi ;/

Nie jestem przystojny :( przeciętny i to z kilkoma wadami, mam tylko jedną fotkę twarzy, piszę miłe wiadomości, długie zawsze dokładnie czytam profil i zainteresowania kobiety wypytuję się o nie, proste jak drut... Znalazłem kobietę która jest bardzo fajna i mieszka blisko mnie, na razie się świetnie dogadujemy miło spędza nam się razem czas więc idzie i są tam normalni ludzie :). Tyle że ja mam masę zainteresowań i naprawdę łatwo mi z każdym się rozmawia :), nie jestem nudziarzem, myślę że kobiety to czują kto jaki jest po sposobie w jaki się pisze. taaaaa na pewno - nie kłamię

wiesz co......tylko spora część tutaj to albo nie chce powiedzieć gdzie mieszka , gdzie się uczy , gdzie pracuję i nie chcą się szybko spotykać itp....dla mnie to jest chore po prostu bo ja się chcę kogoś poznać to się otwiera przed nim a nie ;// tak że niektórym to by się wizyta u psychologa albo psychiatry przydała . jak tak ci niby jakoś dobrze idzie to udziel kilku rad to może i mnie się uda bo już zaczyna mnie to naprawdę irytować i dam sobie szansę góra miesiąc i usuwam to gówno.

Jej nie wiem co Ci napisać najważniejsze to myślę żeby zaintrygować pierwszą wiadomością, można pisać w sposób luźny dowcipny to działa jak magnes, zamiast pytać o pracę lepiej pytaj o rodzeństwo, jak lubi podróżować to jakie miejsca lubi odwiedzać, można wiele wyciągnąć z profilu, grunt to dobry humor we wiadomościach :). Ja pracowałem w prasie... więc to też swoje robi.

nie wiem czy dam rade......bo wiesz...tam nawet pasztety mają wymagania nie wiadomo jakie

Jeśli chodzi o pytanie w temacie wątku,to mam jedną teorię: może nie chcą ranki w ciemno do kwadratu?Bo przy klasycznej randce w ciemno z reguły faceta/pannę podstawia przyjaciel/przyjaciółka,który/która może coś na jego/jej temat powiedzieć (i będzie to bardziej wiarygodna opinia,niż te które można otrzymać w ramach Sympatii).Dłuższe pisanie to jedyna możliwość,by cokolwiek dowiedzieć się o obiekcie ewentualnej przyszłej randki... i częściowo namyśleć się,czy warto w ogóle na tą randkę iść. Ale to tylko moje zdanie ;)

Los Desperados 66666 - na pewno tam nie jest łatwo, wydaje mi się że w realu o wiele prośiej kogoś poznać, sympatia daje tylko złudne wrażenie a poznać kogoś naprawdę świetnego jest ciężko, dużo tam starych panien z wymaganiami z kosmosu co do urody (często same są nie za ładne), puszczalskich kobiet co nawet się nie kryją o co im chodzi i desperatek jęczących jak im to źle w życiu... bo są same zdradzone itd.

tylko że ja jak najszybciej chciałbym poznać kogoś i się spotkać a nie