Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Los Desperados 66666

Dlaczego tego typu kobiety nie chcą się szybko umawiać....

Polecane posty

wiekszosc kobiet z sympatii czeka na ksiecia , czekaja az bedzie on ich zabawial rozmowa okaze sie kreatywny , inteligentny a przy tym one same od siebie nic nie oferuja kreatywnego.. zwroccie uwage ze same bardzo sporadycznie pisza, glownie odpowiadaja na wiadomosc. Niech sobie siedza tam ....

ludzie, jak jesteście fajni to będziecie mieli branie czy to na sympatii czy nie na sympatii. a jak nie to nie. czas się z tym pogodzić po prostu. może właśnie sympatia jest kwintesencją tej zasady bo mają dużą możliwość "przeglądania kandydatów" każdy wybiera tych atrakcyjnych. i dlatego fajni dostają tam setki maili a niefajnym nikt nie odpowiada.

no zauważyłem że same rzadko coś od siebie dają.......tylko odpisują na wiadomości.........wgl 0 zaangażowania i oddwzajemniania tego

Gość Green Sabre
Daj spokój z tą sympatią - szkoda czasu i nerwów .

Gość Ja nie wiem jak wy to
Do mnie większość kobiet normalnie pisała nie odpowiadała tylko na pytania... ale takie puste lale co nie wiele pisały też się zdarzały, ale w mniejszości i zrywałem z takimi kontakt. Panna z którą się spotykam pisała bardzo długie wiadomości, odpisywanie do niej zajmowało mi godzinkę :) no ale ona też ma doświadczenia związane z prasą więc trafił swój na swego.

Gość dziewczynaZsympati
widocznie nie jestes interesujący...co dzien dostaje propozycje spotkan...na spotkanie ide z 1 na 10 zainteresowanych.Robię porzadną selekcję bo pełno tam nieudaczników i zboczency.mówiąc krótko ..szkoda czasu.

jestem wystarczająco interesujący normalny i nie nieudacznik i zboczeniec....a wy kurwa ruchaczy wolicie a potem same z dziećmi zostajecie damy za trzy grosze.

Gość jÓÓzÓś
...ZÓcają się pipy jak tempe dzidy....

Gość oho zaczyna się śpiewka
nieudacznika :D " jestem wystarczająco interesujący normalny i nie nieudacznik i zboczeniec....a wy k**wa ruchaczy wolicie a potem same z dziećmi zostajecie damy za trzy grosze." :D :D :D

no moze i jesteś interesujący ale najwyraźniej nie dla kobiet z sympatii z którymi byś się chciał umawiać. na rzeczywistość nie ma się co obrażać.

sam jesteś nieudacznik cioto jebana . w porównani do ciebie ukończyłem dobrą szkołę i mam dobrą robotę za granicą co znajomy ojca załatwił i niezłe znajomości ..a tu kurwo co osiągnęłas

ale strasznie się ciskasz jak na "człowieka sukcesu". kobiety to są raczej proste stworzenia i mają proste potrzeby. jeżeli potrafisz je zaspokajać to je masz. jak nie to nie. a ty się ciskasz nie wiadomo o co.

interesujący = budzący zainteresowanie kobiet :D a z tego tematu wynika, że raczej go nie budzisz... wulgarny ordynarny stworze :D kijem bym nie tknęła :o

"interesujący = budzący zainteresowanie kobiet" x to mocne muszę powiedzieć :D

Ja nie zacząłem.....w życiu mam wszystko od A do Z ustawione , jestem po inżynierce , trochę wpływowych znajomości i dobrze płatną robotę . a to że nie mam nikogo to od razu nieudacznik . zastanów się a jak ci coś nie pasuję to nie pisz w moim temacie ...PEACE

no to skoro jesteś taki "człowiek sukcesu" to dlaczego sobie fajnej laski w "realu" nie znajdziesz tylko kombinujesz jak koń pod górę na jakiejś sympatii? i jeszcze sadzisz się na kafe i bluzgasz. wyluzuj.

Gość Trener Golfa 26
Ja jak miałem tego typu problemy jak ty to się radze najbliższych znajomych i ludzi którym ufam a nie jakiś ciot z internetu co nie są nie wiadomo kim a tylko ubliżać potrafią i chwalić się . tobie to samo proponuję bo widzę że nerwowy troszkę jesteś . Miłego dnia .

na Twoją mentalność nieudacznika wskazuje tekst Twojego autorstwa, który zacytowałam, a nie to, że jesteś sam. zastanów się, co jest nie tak z Twoim podejściem, bo znałam facetów o takiej mentalności i uwierz, nie są to pociągające osobniki.

dużo pracuję często w weekendy jako zastępca dyrektora a po pracy nie ma czasu i siły iść nigdzie .....ale nareszcie 2 tygodnie wolnego mam ;/;/

Gość Smerfik zgrywus 12
oho zaczyna się śpiewka - a ty kurwo to kto...ideał chodzący jakiś

pamiętaj chłopie że jak chcesz mieć pannę to musisz się dostosować do tego czego ona chce. jeżeli się nie dostosujesz to możesz sobie być najfajniejszym gościem na świecie i niczego to nie zmieni. po prostu tak jak w każdym innym wypadku musisz odpowiedzieć na popyt. a skoro popytu na takich jak ty nie ma to musisz się zmienić albo zrezygnować. a na pewno nie sadzić się ni bluzgać.

aha, i ja wyśmiałam to, co napisałeś, bo to jest ŻAŁOSNE, a Ty nie mając śladowego pojęcia na mój temat wyskoczyłeś z jechaniem mi i wyzywaniem od koorw :D PS inżynierka żadnego wrażenia na mnie nie robi, "dobra szkoła" też nie :classic_cool:

no to jak ci się nie chce to co się dziwisz? sama ma laska do ciebie do domu przyjść? może chociaż ulotki wkładaj za wycieraczki samochodów :D nie wiem co na tej sympatii napisałeś ale najwyraźniej się nie sprawdza. może załóż sobie profil "zastępcadyrektora" a w opisie podaj roczny dochód. powinno się coś ruszyć. :D

co za obrzydliwy prostak :o a mówią, że kobiety takie głupie są, a tu proszę, dziewczyny z sympatii wiedzą co robią nie umawiając się z Tobą :D chyba, że też nazywasz je koorwami :classic_cool: nie zdziwiłabym się, bo masz to we krwi i chyba ciężko byłoby Ci udawać

znam większych prostaków co zmieniają laski bez problemu więc ty też nie twórz tu jakichś opowieści z narni jak to kobiety "prostakami" się brzydzą bo ta teza jest zbyt łatwa do obalenia.

Gość 3333333334444
Dlaczego nikt mi nie powiedzial ze moge tam tylko jedna wiadomosc dziennie pisac, a jak chce wiecej to musze placic?!! :o a myslalam ze to darmowy portal. Do dupy z taka strona.

No za roczny dochód to mało mam.....w porównaniu do innych...;/;/;/ale jak taki ciekaw to za roczny dochód mógł bym sobie najwyżej kupić Nowe Audi A3 w podstawowej wersji ;/;/;/

3333333334444 - a ile masz lat

ale mnie twoje dochody nie interesują. zainteresuj nimi panny a nie mnie. po prostu zrozum że takie awanturnictwo jest niesmaczne zwyczajnie. albo się pogódź z tym że cię nie chcą albo walcz. ale wszczynanie awantur z tego powodu i rzucanie wyzwiskami jest niesmaczne. ja to się zawsze dziwiłem facetom którzy nie mogąc sobie poderwać laski bluzgali że "to wszystko kurwy i się puszczają w klubach". i to naprawdę jest śmieszne gdy takie rzeczy pisze facet z którym te laski "puścić" się nie chcą ani w klubie ani nigdzie. :D

Gość 3333333334444
30