Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiesz mmmmi?

Co jest? jak dosłownie ' odczytać' to co mi napisała?

Polecane posty

Gość powiesz mmmmi?

chciałem się z pewna dziewczyna umówić. Czyt ma czas, przełożyła to raz, potem nie odpisywała na sms 2-3 dni, więc napisałem. 'Poczekam do jutra do godz 15.00 Jeżeli mi nie odpiszesz, to znaczy, że nie jesteś zainteresowana i możemy zamknąć temat. Za dużo sobie wyobraziłem'. Odpisała następnego dnia o 13.00...przepraszam, ale nie miałam nic na koncie i praca itp. I że możemy się umówić na jakąś kawcię następnego dnia Napisałem, że magiczna godzina nie minęła i przyjmuje tą propozycją, a ona na to......... "Magiczna godzina? hehe Zgodziłbyś się, nawet gdybym odpisała o 16.00 a nawet o 20.00, przynajmniej miałabym taka nadzieję : P' Odpisałem: 'tego już się nigdy nie dowiemy : P' ...Ale nie wiem, jakie są jej intencje..czy jej zależy, czy może wręcz odwrotnie, jak myślicie? do czego zmierza ta gra?

Gość powiesz mmmmi?
..co dalej?

Gość powiesz mmmmi?
napisz mi coś kafeterianinie

Gość powiesz mmmmi?
fakt, czyli?

moja diagnoza jest taka : podobasz mi sie, chetnie sie spotkam , staraj sie o mnie , gon Kroliczka , jestem taka cool , ze i tak polecisz za mna za gory i lasy , bo jestem tego warta :-P

Gość 3 dno pod 2 dnem
jej zapytaj

Gość powiesz mmmmi?
mhh, pociągająca wizja. I..działa. Bo mnie nakręca. Nie chciałbym tylko się przejechać, ale być może tylko odważni są w stanie zerwać kwiat nad przepaścią. A Ona takim czymś właśnie emanuje jak wyżej

kto nie ryzykuje, ten nie jedzie :-D Coz mozesz stracic? Kilka romantycznych randek i koniec ?A zyskac mozesz sniadanie z kolacja po wsze czasy :-D :-D :-D

Gość powiesz mmmmi?
ooj, zemu pociągają mnie zawsze kobiety, które są niedostępne, tajemnicze i silne? wtedy dopiero mnie rusza, Inaczej nawet tygrysiej łapy nie podniosę

moze masz osobowosc lowcy .Musisz sie mocno nabiegac , nasapac , by zwierzyne upolowac .Potem tylko sarenke zjesc i wylegiwac sie w sloncu , z pelnm brzuszkiem i wesolym pyskiem :-P

Gość powiesz mmmmi?
właśnie jem mleko z mlekołakami🖐️

Gość wyczaj ją na paru randkach,
czy się zgrywała, czy serio sądzi, że jest taka zajebista i polecisz na nią obojętnie co zrobi:P