Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 999555777

corka mojego faceta --problem

Polecane posty

Go艣膰 999555777

tak w skrocie..jestem z facetem po rozwodzie juz 3 lata,ma on corke 15 lat ktora jest z nim,mieszkamy osobno,ale czesto spotykamy sie,na poczatku mialam problem z dogadaniem sie z jego cora,bo przchodzila okres buntu i wszystko ja wkurzalo,wiele przykrych slow mi powiedziala,ale wybaczylam choc nawet mnie nie przeprosila:O ale coz...teraz jest w miare dobrze,ale chodzi o to,ze moj facet nie widzi problemu,pozwala jej na wszystko,ona nie ma zadnych obowiazkow,a najgorsze ze ostatnio pare razy poprosila swego ojca(mego faceta)bym za nia zrobila lekcje,a to polski,a to matma itp,raz pomoglam jej ale ona mysli ze ja bede za nia odrabiala lekcje:O powiedzialam mu ze nie i ze najwyzej moge pomoc a nie odrobic za nia:O on byl obrazony i ona tez:O mialam racje?czuje sie wykorzystywana...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Clematis;
Mia艂as 100% racj臋. Tu nie chodzi o wykorzystywanie, tylko g艂upie podej艣cie i faceta i jego c贸rki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 999555777
dzieki,ale co radzicie mi odpowiedziec im by mialo to rece i nogi,by zrozumiala,ze sama musi uczyc sie i odrabiac lekcje bo zycia nikt za nia nie przezyje,facet mowi ze jest ok,ale jego pierwsza reakcja bylo rozczarowanie,ze nie bede odrabiala za nia matmy:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 999555777
?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 herrr
zapytaj czy na egzamin gimnazjalny te偶 masz za ni膮 i艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 999555777
juz to mowilam i byl spokoj na 2 miesiace a ostatnio znow zapytal czy odrobie za nia matme i chemie?jak raz napisalam za nia(wiem to bylo glupie)zadanie to nawet mi nie podziekowala,bez przesady,nic do nich w tej sprawie nie dociera a dla faceta nie ma problemu:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 herrr
zastan贸w si臋 czy chcesz tak膮 d.u.p.e wo艂ow膮 zamiast prawdziwego faceta. Jak Ty chcesz z nim wychowywa膰 w przysz艂o艣ci w艂asne dzieci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Clematis;
Nie rozmawiaj z c贸rk膮, tylko ze swoim facetem. To on musi zrozumie膰, 偶e takie podej艣cie z jego strony jest po prostu niem膮dre i niedojrza艂e. Jak kto艣 wy偶ej napisa艂 - na egzamin te偶 za ni膮 p贸jdziesz? Co innego jest pomoc typu wyt艂umaczenie tematu, a co innego odrabianie za kogo艣. Narobi sobie dziewucha zaleg艂o艣ci, to b臋dzie wi臋cej szkody ni偶 po偶ytku z Twojego odrabiania za ni膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 999555777
wiem ze macie racje,juz raz zerwalam z nim z tego powwodu ze uznalam go za d... wolowa:O jednak po jakims czasie wrocilismy do siebie,bo ma tez wiele wspanialych cech,tylko to ze jest ta d... mnie oslabia:O i najgorsze jest to,ze ja mu mowie o tym co Wy tez uwazacie za sluszne,a on przytaknie a potem znow to samo:O normalnie rece opadaja...z nia to wogole nie dyskutuje na ten temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 999555777
mozecie mi powmoc jakich konkretnych i zelaznych argumentow uzyc by ta sprawe zakonczyc raz na zawsze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KasiaRa
Nie dawaj mu przez dwa miesi膮ce. A potem powiedz: jak 艂ebkiem my艣lisz to g艂ow膮 ruchaj. Mo偶e zrozumie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 999555777
ha ha..a tak powaznie?:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 999555777
hej,doradzcie mi cos

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KasiaRa
A co ci mo偶na doradzi膰? Wpu艣ci艂a艣 mluna na brzuch - to masz masz dwa mluny na g艂owie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 999555777
ktos jeszcze wypowie sie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mama.dwojki....
mi sie wydaje ze facet ma wyrzuty sumienia ze corka ma rozbity dom, zaglusza wyrzuty tym ze pozwala na wszystko corce jestes w trudnej sytuacji, ale takie sytuacje sa chyba nierzlaczne przy zwiazkach z przeszloscia i bagazem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prudencja
Ju偶 sie wypowiada艂am, 偶e rozwodnik to gorszy gatunek faceta, nie czyta艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mia艂艂艂艂艂艂艂
W cztery oczy rozmowa. Obowi膮zek wychowania dziecka le偶y po stronie rodzica. Ty, jako jego partnerka mo偶esz pom贸c, czyli wyja艣ni膰, wyt艂umaczy膰, bo je艣li rozumiesz, to pom贸c mo偶esz, ale pom贸c jak napisa艂am, a nie zrobi膰 za ni膮. Mog艂a艣 raz i drugi, ale ja bym ju偶 si臋 postawi艂a i powiedzia艂a, 偶e nie ma wdzi臋czno艣ci i nawet nie umie "dzi臋ki" powiedzie膰, a to nie tw贸j obowi膮zek. I wg mnie facet powinien to za艂atwi膰, porozmawia膰 z m艂od膮. Je艣li za艣 nie zrobi tego, to b臋dzie tych k艂贸tni mi臋dzy wami coraz wi臋cej. Chcesz wyr臋cza膰 doros艂膮 dziewuch臋 w jej obowi膮zkach? Bo obowi膮zek szkolny jest po jej stronie, po stronie jej rodzic贸w jest dopilnowanie, by si臋 z niego wywi膮za艂a. Dajesz si臋 wykorzystywa膰, nie widzisz tego? Mi艂o艣膰 mi艂o艣ci膮, ale sorry ... dla dobrego wizerunku da膰 si臋 da膰 wrabia膰 ... nie mo偶esz by膰 g艂upsza od nich ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mia艂艂艂艂艂艂艂
a na pocz膮tek znajduj na ten czas inne, pilne , nie mog膮ce czeka膰 zaj臋cia w艂asne, czy wyj艣cia, "teraz nie mog臋" i ju偶, mo偶e jutro zerkn臋 i powiem ci o co chodzi w zadaniu, jak zrozumie膰 polecenie, co艣 w tym rodzaju. Na ma艂pie zdziwione oczy reaguj r贸wnie g艂upio "a co ? my艣la艂a艣 , 偶e zrobi臋 za ciebie? " i w 艣miech. I tak do skutku. A na koniec powa偶nie i do艣膰 stanowczo spyta艂abym i faceta i m艂od膮 , czy maj膮 ci臋 za idiotk臋, czy tylko udaj膮? Pizg drzwiami i wysz艂abym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takie tam duperele nic wi臋cej
tak wygl膮da szara rzeczywisto艣膰 z dzieciatym facetem :D nie sta膰 ci臋 na kawalera bez baga偶u????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawy.................
Ja mialem podobnie,wprowadzilem sie do kobiety z dzieckiem 16 lat,ale juz na samym poczatku ustalilem zasady i wytyczylem granice Nie ma zadnego wlazenia na glowe.jeszcze tego by brakowalo zeby mi obcy bachor na glowe wlazil.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 na rower
czy ustalanie granic wygl膮da艂o tak: Ja jestem motherfucker a nie bachorsitter!!! Poniatno?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alez ciesz sie
zaraz jak pozwolisz zostaniesz nie tylko nauczycielka ,ale i kucharka i sprzataczka .A moze juz jestes?%

Udost臋pnij ten post