Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna654321234567

kto nie lubi dzieci

Polecane posty

Temat jak dla mnie - też mam 27 lat i nie chcę mieć dzieci. Jednak w naszym społeczeństwie trudno w takim wypadku szczęśliwie być sobą - już od jakiegoś czasu czuję presję rodziny i społeczeństwa, że jak nie założę swojej rodziny, to zostanę "wyklęta" :O straszne, jak ludzie żyją stereotypami i utartymi modelami, uważając je za jedynie słuszne i uniwersalne dla wszystkich.

Gość rozsmieszona faktem !
kazdy ma podzielona zdanie na temat dzieci. Ja bardzo lubie dzieci ale te grzeczne i ktore szanuja drugie dzieci i osoby starsze oczywiste jest to ze te rozwrzeszczane sa okrobne i malo lubiane -

Gość rozsmieszona faktem !
PUFF- Wspolczuje ci rodziny

Gość eeeeewwwaaaa
mam 34 lata , 13 letnie dziecko , tak owszem wpadka , 13 lat katorgi ,poczucie zmarnowanego życia ,ale .... cholera kocham to dziecko ,jednak gdyby można cofnąć czas ...

Gość onka 099
mam 24 lata, nie lubie dzieci i nie planuje ich miec, w zyciu wole postawic na dobra prace, dorobic sie a potem podrozowac,jak najwiecej, poznawac nowych ludzi , dziecko byloby dla mnie problemem, bo z kim mialabym je zostawic gdybym chciala gdzies pojechac? wiem ze to egoistyczne podejscie,ale taka jestem i nie zamierzam tego zmieniac , chcialabym zwiedzic caly swiat, pracowac w roznych miejscach,poznawac nowe kultury -mnie to daje energie i szczescie w zyciu,a nie rodzina i dzieci ,,takie moje zdanie

Gość nunl
Ja rowniez nie planuje dzieci. Jestem w szczesliwym zwiazku, ale ani ja ani moj narzeczony nie chcemy dzieci. Nie chodzi mi nawet to, ze moje zycie zmieniloby sie o 180stopni. Po prostu uwazam, ze nie bylabym dobra matka i nie chce krzywdzic niewinnego dziecka.

Gość Lady Maverick
skoro niby sie juz zdecydowalas to po ci czyjakolwiek opinia??????? Sama sobie zaprzeczasz dziecino.