Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja111111

Zrozumieć zachowanie mężczyzny....

Polecane posty

Gość Alicja111111

Witajcie. Od pewnego czasu a dokładnie od roku zaczęłam pracować w nowej firmie, w tym samym czasie zjawił się też ON. Na początku jak go zupełnie nie zauważałam. Do czasu. czasu szkolenia, staliśmy na przeciw siebie nad projektem w tłumie ludzi - zauważyłam że mi się przygląda, odwzajemniłam ten wzrok - i co ? patrzymy i patrzymy bez emocji na siebie...sytuacja się powtarzała...niestety praca to praca i przyszedł taki dzień że zaczęliśmy z sobą rozmawiać o sprawach służbowych, wymieniliśmy się kontaktem (telefonem) do siebie. Dzwonimy, rozmawiamy, czasem nawet pośmiejemy się i pogadamy całkiem prywatnie...Raz zapytał czy możemy się umówić . Powiedziałam że kiedyś na pewno i tak zostało...kiedyś = chyba nigdy. Wydaje mi się że się lubimy..choć z mojej strony jest to chęć spróbowania czegoś więcej...uwielbiam go ale on o tym nie wie, denerwuję się w jego towarzystwie... On wciąż na mnie patrzy... Doradźcie mi co mam robić jak postępować bo jestem bezradna w tej kwestii...

Gość Papadady
on już zapytał.... twoja kolej.

Gość Alicja111111
Bawi Was podszywanie się pod kogoś ? Nie bądźmy dziecinni Myślisz Papadady że teraz ja mam go zapytać o spotkanie ? Ale jak ? jak mi odmówi ?

Gość member of the team
Jak ci odmówi, to sie nie spotkacie. Proste.

Gość a co tu do nierozumienia
lepiej sprobuj siebie zrozumiec, bo on mi sie wydaje jasny w tym co robi, a ty nie..:o

Gość pikusik
...tempe dzidy rzucili...

Gość dla faceta odpowiedz na
propozycje spotkania .... kiedyś napewno .... oznacza, że nie jestes zainteresowana jeżeli chcesz zmienic wasze relacje na bliższe musisz teraz ty zaproponowac spotkanie , on juz to zrobił i dostał kosza

Gość Alicja111111
Macie rację, tak zrobię choć nie wiem czy starczy mi odwagi, boję się że powie nie bo już ma kogoś na oku, bo niby dlaczego by taki facet nadal nie miał nikogo ? dziwne...

Gość Alicja111111
odpowiedział...,,będziemy o tym jeszcze rozmawiać'' i co ? niepotrzebne mi to było, niby miły a jednak bo jest zabiegany itd...