Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmjmhjmnhjmnhg

Jak można dziecko nazwać Fabian????

Polecane posty

Gość ula której ukradli nick
a jak można mówić o imieniu jak o nazwisku ?

Gość Nie przesadzajcie z tym eko
Z Adrianem tez sie kojarzy.

Gość zuuummm
wagina papina supcio:P

Gość 849354354354
rzygam NICOLKAMI

Gość śmiech na sali8
brak słów na was kobiety nie chcecie aby wam sie w życie wtrącano, a krytykujecie wybory innych Faceci nie mają takich problemów, tylko wy ...dla was każdy temat jest dobry do kłótni i wymądrzania się, jaki temat nie puścić na tapetę, to już epitety i krytyka, ale oczywiście wszystkie są nowoczesne i tolerancyjne :) hipokrytki

Gość lalallalunia
śmiech na sali - zgadzam sie z toba, baby wiecznie niezadowolone. Gdyby swoim dziecakom w domu nie wbijaly nienawisci do innych, za np. imie, to o ile piekniejszy bylby swiat. Ale widac nie maja wlasnych problemow i zainteresowan, procz nienawisci do innych.

Gość fhgftt67
poznałam jednego Fabiana z 15 lat temu. nie znosił swojego imienia.

Gość sliwkawkompocie
moj brat ma na imie Fabian, teraz ma 22 lata i imię bardzo mu pomaga w zyciu, ludzie szybciej go zapamiętują. Jako dziecko - faktycznie miał trochę przekichanę - ale myślę, że te głupie docinki go zahartowały. A teraz imię to jego mocna strona, wykorzystuje swoje charakterystyczne imię podrywając dziewczyny. Z racji tego, że mieszkamy w niezbyt dużym mieście, czasami imię mu przeszkadza: ostatnio mama szła ulicą i mijała jakieś 2 dziewczyny: i jedna mówi do drugiej: ..... i wtedy fabian mnie złapał za nogę.... I w ten sposób mamusia wie wszytsko o poczynaniach swojego synka ;/

Gość stanowczo protestuję
co macie do imienia Patryk? Nie wkładać mi do jednego wora z Analami, Oliwerami, Brajanami i innymi Natanami,, Patryk to imie święte, http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Awi%C4%99ty_Patryk jak będę miała jeszcze synka to bedzie to Patryk.

Gość bgdxgbdxbdbjak
jak to jak?! tak samo jak Kacperek! teraz co drugi to Kacperek, ot tak, taka moda. Nic nie jest wazne, przyszłość takiego Alanka, czy Kacperka, wołanie pań w szkole, pójście do pierwszej pracy, startowanie w wyscigu Kacperków i Alanków z Oliwierkami na prezesa czy dyrektora firmy. Mamusie pamietajcie, że małe chłopczyki, będą kiedyś facetami, wysokimi z zarośnietym torsem i krokiem!!!

Gość aguska31
mnie Fabian bardzo się podoba

Gość pekari
Fabian, Kewin, Alan, Eryk (weneryk hihi), Patryczek, Brajan, Nikolka, Samanta, Dżesika, Damian, Sebastian, Krystian, Kryspin, Nadusia (w papierach Nadieżda?) itp. itd. Patologia, tyle w temacie.

Gość kombinatorka domowa
hahha:D przypomniało mi się, że mam w rodzinie Fabiana i ciotka opowiadała, że kiedyś przyszedł do niego kolega i pyta: proszę pani czy jest PAWIAN?:D:D:D

Gość bcbggcbgfc
Fabian, Kewin, Alan, Eryk (weneryk hihi), Patryczek, Brajan, Nikolka, Samanta, Dżesika, Damian, Sebastian, Krystian, Kryspin, Nadusia (w papierach Nadieżda?) itp. itd. Patologia, tyle w temacie. xxxx AMEN a patryk to patola na maxa

Gość Tracy nnsss
Akurat Sebastian i Patryk mnie się podobają :)