Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytaj to now

zazdroszcze współlokatorce

Polecane posty

Gość czytaj to now

Na studia przeniosłam się do dużego miasta i wynajęłam pokój 2 os . Moja współlokatorka też studiuje ale zaocznie kierunek inżynierski . ja studiuje dziennie bo nie mam pieniędzy na czesne , poza tym pracuje , zarabiam najniższa krajową . Zazdroszczę jej wszystkiego rodziców bo moi nie żyją , pieniędzy , które od nich dostaje , ciuchów . Dziś była taka sytuacja że ja kupiłam sweterek za 30 zł i pochwaliłam się jej a ona mi pokazała dzisiejsze zakupy za które zapłaciła 400 .

Gość czytaj to now
Smutno mi się wtedy zrobiło :( Zazdroszczę jej też, że ja muszę dużo się uczyć a ona wszystko zalicza z palce, w nosie . czuje się wtedy taka głupia :(

Gość mirelka2424
idź do pracy i więcej się ucz - nie ma czego zazdrościć, trzeba wziąć życie za mordę

Gość wredniucha100
obejrzyj sobie horror pt "Sublokatorka"!!!

Gość czytaj to now
Cały czas albo się uczę albo pracuje a pensja marna heh :(

Gość czytaj to now
a ona dostała dziś spory przelew od rodziców .. wiem że to zle ale zazdrość mnie zżera

Gość ju98ju89j
zycie nie jest sprawiedliwie. Ucz sie, a za pare lat bedzie cie na wszystko stac

Gość niestety konczymy
zazdrosc to cos najgorszego. Nawet na dziennych mozna pracowac. fakt na dzienne zwłaszcza inzynierskie dostaja sie na lespi. I najlepsije koncza..bo to bardzo trudne studia. z 300 osob zostaje po 30 na kazdym pionie. faktycznie masz jje czego zazdroscic ale jaka swinia trzeba byc aby byc wrednym..z zazdrosci.

Gość czytaj to now
tak tylko boje się że jak to w Polsce nawet po politechnice nie znajdę dobrze płatnej pracy :(

Gość czytaj to now
ale ona studiuje na prywatnej uczelni i ja robię inżyniera i ona też i troche przykro że ja wkładam w to tyle wysiłku a ona po prostu zapłaci i juz

Gość niestety konczymy
mądra osoba z zazdrosnikami sie nie zadaje

Gość skoroodpowiadaci
nie mozesz komus zazdroscic, juz pomijajac fakt, ze to nieladne, to po prostu bedzie cie to wyniszczac. spojrz na to z tej persoektywy, ze ty ze wszystkim radzisz sobie sama. i sama sobie zapracowalas na ren sweterek za 30 zl przez co masz wieksza satysfakcje z jego zakupu. bedziesz bardziej przystosowana do okrutnej rzeczywistosci :) pogodz sie ze zroznicowaniem i doceniaj siebie bardziej