Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skło

Szkoła Podstawowa nr 119 Wrocław - opinie

Polecane posty

Gość skło

Interesują mnie opinie na temat Terapeutycznej Szkoły Podstawowej nr 119 we Wrocławiu. chciałbym wiedzieć czy szkoła jest faktycznie pomocna oraz jakiego rodzaju i z jakich środowisk dzieci tam uczęszczają? Bardzo proszę o szybką pomoc:)

Gość Kaja2013
Witam, czy dostala Pani informacje na temat szkoly nr 119? Tez ich szukam, poniewaz rozwazam poslanie dziecka do tej szkoly. Pozdrawiam Kaja

Gość gość
witam szkoła jest ok ale jeśli myślisz ze to szkolą terapeutyczna to jesteście w bardzo dużym błędzie dzieci są z bardzo duzyh środowisk jak z tych wyżej sfery i statki bardzo niskich ( co nie wylewają wody za kolniesz) derekcia ( pani detektor nie panuje ????nad niczym zwłaszcza nad korubciom w tej szkole )wiem co pisze po moje dziecko chodzi do tej szkoły zwłaszcza nad czema nauczycielami (m. m .k) ja sie sprzeciwem dawania i oberwało moje dziecko zato a kuratorium pszymyka nato oko bo ja i paru rodziców skladalo skargi do kuratorium ale to odbija sie na dzieckiem jesli masz mozliwos to daj sobie spokuj z tom placowkom pozdrawiam