Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geen tijd :/

DYSKOMFORT PO ............

Polecane posty

praktycznie prawie za kazdym razem odczuwam lekki dsykomfort w postaci cmiacego bolu lub pieczenia... ginekolog dop za 2 tyg, ktoras tez tak miala lub ma?? dodam ze pewnie w niektorych przypadkach zawodzi nawilzenie :p ale w wiekszosci jestem wrecz za mokra i partner musi konczyc "na wlasna reke" :p :p

no nie wiem mowi ze sie slizga w srodku i nie czuje tarcia :p co do rozmiaru, fakt jest ponad przecietna, ale podobno "jak sie popiesci"...

Może zbyt brutalnie to robi? Czasami faceci przesadzają z tempem, potem trochę piecze. Ale sama piszesz że jesteś dobrze nawilżona więc co to może być?

Gość grubośc jest ważna długośc
lewiatan a ty co się tak mądrzysz jak by ś wiedział

nie mam pojecia, moze ginekolog powie, przy dobrym nawilzeniu nie czuje pieczenia tylko mam potem w ciagu dnia potem jakby rwace kilku sekundoe bole, czasem tez mam uczucie jakby miesnie mnie tam bolaly :p

Gość nie chce miec dzieci!
mnie po moim bardzo mocno boli nieraz w srodku, gleboko. nawilzona jestem tez az za mocno, ale tam w srodku boli mnie jak pcha nieraz, moj ma 14 cm chyba .....

Przyczyn bólów po stosunku może być mnóstwo. Zaczynając od tego, ze jeżeli to robisz dość rzadko lub od niedawna, to boleć może po każdym stosunku. Do tego otarcią, podraznienie cewki moczowej, jakaś infekcja, poobijana szyjka macicyn poobijane przydatki, poobijany pęcherz moczowy (to może wywoływać klucie w podbrzuszu - ppamietaj żeby zawsze się wysikac przed seksem!), nadzerka... I pewnie jeszcze kilka przyczyn, które mi na myśl nie przyszły.

P. S. Mięśnie też cię mogą tam pobolewac - jak każde mięśnie narażone na duży wysiłek - regularny seks temu zapobiegnie ;)

hmm no fakt sporo moze tego byc, w sumie sypiamy ze soba od jakis 7 miesiecy, ale ze mieszkamy 40km od siebie dosc regularne to to nie jest ale jak sie widzimy parez tydzien to kochamys ie srednio 2 razy dziennie moze stad te problemy :p