Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugadzaga

Kolega nalega na cos wiecej a ja nie chce

Polecane posty

Gość ugadzaga

Studiujemy od pazdziernika, od jakiegos miesiaca zaczelismy sie spotykac poza szkola. Ja jestem bardzo niesmiala, malomowna, ale ladna. W sumie kumam sie tylko z nim raczej na uczelni(ale to juz inny problem)...on mi sie nie podobal fizycznie, ale z charakteru tak, byl otwarty, zabawny, mily, lubia go. Jak zaczelismy sie czesciej spotykac, to zaczal nawet mi sie podobac, uleglam mu i calujemy sie...spoko. Tylko ze on teraz ciagle gada ze jestem za grzeczna i chcialby cos wiecej. Ciagle mu mowie ze nie chce, a on dlaczego, a ja ze bo nie. Nie wiem co innego moge mu powiedziec, macie jakies pomysly? A moze na prawde jestem strasznie dziwna ze mam 19 lat i jestem dziewica i nie macalam sie nawet z chlopakiem w "tych" miejscach? Wiem ze wiekszosc ma to za soba, ale mysle ze mam jeszcze czas na znalezienie chlopaka z ktorym chcialabym odkrywac sie erotycznie. Mimo ze moze jest to przyjemne fizycznie, to nie chcialabym tego robic z tym kolesiem...Gdybysmy nie uczyli sie w grupie to zerwalabym z nim kontakt przez to ze tak nalega, ale ja potrzebuje miec dobrego przyjaciela w grupie.

Gość ugadzaga
jaką prawde? przeciez mowilam... czemu nazywasz mnie idiotka?

Gość jelcz345
to nie całuj sie znim

Gość ugadzaga
Ale to sie tak nie da..heh, calowac sie lubie, ale tylko to

Gość ugadzaga
Nie jestesmy, ja mowilam ze nie chce, on nie wiem czy chce, ale po co...nie jestem w nim zakochana, a caluje sie bo nalegał bardzo chcial, a ze ja lubie sie calowac i z tym nie mam wiekszych oporow, to moge to, ale to co najwyżej i wiecej nic nie chce

Gość też lubię całować Jego
i czasami mam wrażenie że tego nadużywam.A i lubię kiedy całuje mnie On. Ale z kolegami to się nie całuję ;)

Gość powiedz zeby znalazl sobie
inna kolezanka na seks lub skorzystal z roska.pl;) ty z nim sie kumplujesz i nic wiecej z tego nie bedzie:)

Gość aaaaaaaafffffffff
"on mi sie nie podobal fizycznie, ale z charakteru tak, byl otwarty, zabawny, mily, lubia go. Jak zaczelismy sie czesciej spotykac, to zaczal nawet mi sie podobac, uleglam mu i calujemy sie...spoko." To Ci się podoba czy nie? Jak nie to po co się całujesz i robisz mu nadzieję?

Gość kiskakiikk
ehhh powiedz mu ze nie jestes gotowa na to co on by chcial i zostancie lepiej przyjaciolmi(dla niego skoro sie calujecie to jestescie parą ). Wiesz to normalne ze tego nie czujesz, on moze poprostu nie jest w twoim typie, albo ty poprostu nie dojrzalas do seksu, masz jeszcze czas:D