Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usmiechnieta18

Mam ochydne wloski na bbrzuchu i posladkach !!!!!

Polecane posty

Gość usmiechnieta18

Mam okrpomne wloski na posladkach i brzuchu, pod pempkiem. Wstydze sie wyjsc latem na plaze w bikini, a lato tuz tuz. Pomozcie, moze znacie jakies sposoby zeby to skutecznie usunac, zeby tego nie bylo widac. Majac jakies 16 lat zrobilam glupote i ogolilam te wloski pod pempkiem, teraz rosna twarde i strasznie czarne. Wtydze sie zeby mnie moj facet dotykal, to mnie kreepuje i zawstydza. Moze znacie jakies kremy spowalniajace porosl wlosow na ten brzuch? Jak pozbyc sie wloskow z posladkow?

Gość prawictwo pospolite191
takie włosy pod pepkiem moga byc seksowne .. Najgorzej jesli dizewczyna ma włosy pod nosem.

Gość usmiechnieta18
Choć szczerze powiem, że trochę irytują mnie też włosy na jajach, ale boję się je golić, bo to boli. Co zrobić?

Gość usmiechnieta18
Od zawsze je mam, ale od jakichś kilku lat sa ciemniejsze i tym samym bardziej widoczne. A te pod brzuchem moze i by byly seksi gdyby byly mile w dotyku..

Gość malasa
też mam ten problem, są okropne. chyba tylko laser by pomógł. ja z tymi na brzuchu usuwam pęsetą, albo plastry.

Gość Milka_18
Ja tez mam takie wloski pod pepkiem i na posladkach, probowalam kilka kremow do depilacji, wloski rosly troszke wolniej ale i tak niedlugo po tym efekt byl taki sam jak przed uzyciem kremu. Wiem co czujesz, tez sie troche wstydze wyjsc latem w bikini ale po pierwszych paru minutach oswoisz sie i zobaczysz ze nikt nie zwraca na to uwagi , a co do chlopaka to jesli cie kocha watpie zeby mu to przeszkadzalo, mojemu nie przeszkadza w ogole.

Gość Milka_18
Robie dokladnie tak jak malasa z tymi na brzuchu, te ktore sa bardziej widoczne wyrywam pęsetą

Gość usmiechnieta18
Próbowałam już plastrami, ale się pourywały przyz ściaganiu i trudno było odkleić. Siostra poleciła mi pilarkę tarczową, ale się waham.

Gość usmiechnieta18
Nie przeszkadza mu to w ogole, nawet sie razem z tego smejemy ale mimo to po prostu sie krepuje. Nigdy nie uzywalam plastrow i troche sie boje, tym bardziej na brzuch gdzie skora jest delikatna. Lepiej usuwac włoski plastrami gdy są włoski krótkie czy długie? Czy to bez znaczenia?