emmagrey 0 Napisano Marzec 11, 2013 Mam 18 lat, od ponad pół roku biorę tabletki, ponieważ mam PCO, co wiąże się z ewentualną bezpłodnościa, ale tylko ewentualną. Kochałam się w 10 dniu cyklu (to był mójpierwszy raz). Problem polega na tym, że nie wzięłam 2 tabletki z opakowania i nie używaliśmy prezerwatyw, jedynie stosunek przerywany. Boję się trochę że mogłam zajść w ciążę. A nie wiem czy to istotne, ale mój facet ma 30 lat. Proszę o szczere odpowiedzi i z góry za wszystkie dziękuję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emmagrey 0 Napisano Marzec 11, 2013 Błagam, niech mi ktoś odpowie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gtfddh Napisano Marzec 11, 2013 Hahaha, zartujesz? Taaaak istotne ile ma lat i ile trwał stosunek, bez tego nic ci nie powiemy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pechowy_Kasiulek Napisano Marzec 11, 2013 moglas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach