Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość InteligentnyMateusz

kobieta w spodniach to chłop, a nie kobieta

Polecane posty

Gość InteligentnyMateusz

Świat stanął na głowie. Od kiedy to kobieta chodzi w spodniach? O tysięcy lat panuje zasada, wynikająca z natury kobiety i mężczyzny, w myśl której kobietom nie wolno chodzić w spodniach, ponieważ to im nie przystoi. W spodniach chodzą mężczyźni i jest to typowy i wyróżniający element garderoby mężczyzny. Gdy widzę kobitę w jeansach, to zbiera mnie na śmiech.

Gość tussel
teraz na zlosc kobietom zaloz spodnice barani łnie i nie zapomnij pończoch !

mężczyźni też kiedyś chodzili w sukienkach, powinni do tego wrócić? Pomijam Szkotów i ich kilty :)

Gość Malutka truskaweczka
raz te czasy już minęły. a 2 wyobrażasz sobie w -20 kobietę w spódnicy?

Gość Marta,23
a jak mam chuude patykowate nogi,zero lydek......kosciste wystajace kolana...krzywe nogi...i wielką lukę miedzu udami...to co mi pozostaje jak nie szerokie spodnie??/ :(

InteligentnyMateusz tu się bardzo grubo mylisz, bo kobiety są nowoczesne i chodzą we wszystkich rodzajach odzieży, a nie jak pi.zdy faceci, którym wystarcza ledwie 5 procent odzieży czyli tylko spodnie :-)

Gość InteligentnyMateusz
Jak jest -20 to zakłada się wtedy grube getry, buty z wysoką cholewką i damskie futro, ALE nie JEANSY!!!

Moorland mężczyźni też kiedyś chodzili w sukienkach, powinni do tego wrócić? Pomijam Szkotów i ich kilty wiesz mi bardzo bym chciał, ale lekarze ze zdrowym piardnieciem w kalesony czyli seksuolodzy odbiorą mi męskość :-D

InteligentnyMateusz są już rajstopy męskie i to produkowane w Polsce :-)

Gość 238921321
no akurat na samym początku to faceci chodzili w spódnicach, spodnie ywmyslili celtowie dopiero

Gość iijiopk[p0
ja chodze w spodniach non stop i mezczyzni nie biora mnie za chlopa a za sexi kobieca

Gość Ona, On i onooo :)
w Biblii jest napisane, ze Bog brzydzi sie tym, kiedy kobieta nosi mesknie ubranie ( czyt,. spodnie) a mezczyzna damskie. Odkad to przeczytalam staram sie chodzic ubrana w spodnice i sukienki. Spodnie sporadycznie na jakies wyprawy w gory i do cwiczen.

Gość Ona, On i onooo :)
Kolego/zanko powyzej- napisz wiecej o tych celtach i historii ubioru :) Please.

jestem fanką Realu Madryt uwierz mi, że nie chodzi, bo polskie tabu odzieżowe bije wszelkie rekordy, bo facet nie ubiera się po to by ładnie wyglądać, ale może być byle jak aby nie pedalsko :-D

Gość InteligentnyMateusz
Otóż to! Jesteś sexi kobietą lub inaczej dobrym materiałem na jedną noc. Ale chodząc w spodniach nie jesteś prawdziwą kobietą, która się szanuje i która wie czym jest naturalna kobiecość i jakie są granice jeśli chodzi o styl ubierania się. Taka prawdziwa kobieta, czyli o kobiecej naturze nie założy spodni i nie pójdzie do łóżka na pierwszej randce. Prawdziwa kobieta nie świeci publicznie golizną, ale zakrywa to, co mogłoby stać się zgorszeniem. Każda kobieta, która zakłada obcisłe spodnie, które uwydatniają pośladki i łechtaczkę, ma mentalność szmaty, a nie naturę prawdziwej kobiety.

jestem fanką Realu Madryt spodenki to też spodnie tyle, że krótsze, ale dalej to jest 5 %:-D

Gość fdhfg
znowu Grzeslaw zboczony kurduplu bierzesz się za promowanie męskich spódnic i rajtków? :D

jak przeczytalam wypowiedz Inteligentnego Mateusza to zebralo mnie na smiech.skad maszdostep do internetu?przeciez to samo zlo, lepiej nie wyrywaj wnukom kompa tylko zamknij krowy w oborce i idz spac

Gość fdhfg
Hahaha :D spodnie uwydatniające łechtaczkę :D o takich jeszcze nie słyszałam, widać, że autor nigdy cipki nie widział skoro nie wie gdzie jest i jak wygląda łechtaczka :D