Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość InteligentnyMateusz

kobieta w spodniach to chłop, a nie kobieta

Polecane posty

Moorland Nie byłam teraz złośliwa, mam znajomego który często chodzi na takie imprezy i nosi spódnice (na co dzień chodzi normalnie ubrany). Uwiesz mi, że nie wyczulem u Ciebie złośliwości, a cenie Cię za to, że jesteś otwarta i wiesz mi, że brakuje takich kobiet jak Ty :-)

Moorland Wiesz, ja bym chciała czasami założyć średniowieczną suknię, ale poza festiwalem wyglądałoby to dziwnie. Z pewnymi rzeczami trzeba się pogodzić. Zgoda, ale ja myślę o nowoczesności, a nie o tym, co było kiedyś :-)

Moorland Wiesz, ja też na codzień chodzę ubrany jak szara męska masa :-)

Gość nredjkfd
Moorland- masz dzieci? Grzeslaw- uwieSZ? :o

Nie mam dzieci. Grzesław - to jest jedno i to samo. Każda epoka ma swoje zasady do ubioru, teraz ludzie i tak przebaczają więcej.

nredjkfd Moorland- masz ? Grzeslaw- uwieSZ? Wiem, że tak się pisze, ale to było szybko, a słownik komórki tak podyktował :-(

Moorland Nie mam dzieci. Grzesław - to jest jedno i to samo. Każda epoka ma swoje zasady do ubioru, teraz ludzie i tak przebaczają więcej ale nie było takiej epoki, by faceci na całym siwecie ubierali się identycznie (garnitur) :-(

Owszem, były. Kiedyś nawet były zasady co do pozycji i koloru jaki wolno Ci było nosić.

Moorland, ale kiedyś strój coś znaczył, grupę etniczną, klan, pozycję itd :-), a dziś szara męską masę:(