Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość InteligentnyMateusz

kobieta w spodniach to chłop, a nie kobieta

Polecane posty

@zielona wiesz mi, że ja zazdroszczę kobietom odwagi modowej i chciałbym Wam dorównać :-)

Gość bmcoe
:D uśmiałam się!

coś mi mówi, że moje piękne buty i skórzana kurtka nie pomagają mi w byciu prawdziwą kobietą...

jestem fanką Realu Madryt Grzeslaw-wiem, że to też spodnie tylko że krótsze, ale wyglądają obciachowo ze skarpetami i sandałami wiem o tym i tak nie chodzę, a ważne jest jeszcze coś, by pokazać stopy to trzeba o nie zadbać, a u naszych facetów jest z tym różnie :(

Gość patrzac z ukrycia na taki
tyleczek, Inteligentny Mateusz wali konia (tego z najnowszej bryki)

Gość InteligentnyMateusz
Widzę, że już zrozumieliście mnie i wiecie co mam na myśli.

Gość a oto i nasz bohater tematu
Inteligentny Mateusz we wlasnej osobie http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.1144933!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/landscape_635/amish27n-1-web.jpg laski, ktora sie lapie na to ciacho?od razu mowie ze mozna go zauroczyc spodnica do ziemi i czepkiem, makijaz odpada a wlosow moze nie byc

jestem fanką Realu Madryt chyba wiesz, że facet, który o siebie dba to u innych facetów ma nierówno pod sufitem? :-D

Gość sdfsxfsxfs
też uważam, że kobieta powinna nosić spopdnice jestem już długo na diecie, czekają na mnie aż 4 nowe spódnice :-)

chyba myslal ze to maszyna do pisania i napisal co myslal, nie wiedzac ze to pojdzie w swiat

a ja spódnic nie lubię - mam kilka, długich, ale noszę je bardzo rzadko. Zimno, niewygodnie....

jestem fanką Realu Madryt Grzeslaw-wiem, ale moim zdaniem nierówno pod sufitem mają ci, którzy o siebie nie dbają, żeby nie wyjść na geja jestem tego samego zdania co ty, ale polskie tabu jest bardzo silne :(

Moorland a ja spódnic nie lubię - mam kilka, długich, ale noszę je bardzo rzadko. Zimno, niewygodnie.... A ja lubię spódnice (zwłaszcza latem), ale tabu nie pozwala :-(

Moorland na prawdę wielkie dzięki, za rzeczową rozmowę i miłych snów :-)

Nie byłam teraz złośliwa, mam znajomego który często chodzi na takie imprezy i nosi spódnice (na co dzień chodzi normalnie ubrany).

Moorland w klubach gotyckich bywasz? Nie, bo nie lubię takich gett, a chce być wolnym człowiekiem, i chodzić tak po ulicach:-), a nie szarą męską masą wyłącznie w spodniach :(

Wiesz, ja bym chciała czasami założyć średniowieczną suknię, ale poza festiwalem wyglądałoby to dziwnie. Z pewnymi rzeczami trzeba się pogodzić.